Wanita Istimewa by Feelhoney

[ Eca Dwinky Asha][ Tuesday, September 16, 2014][ ]
Assalammualaikum.

Feelhoney kenal tak?..maybe ramai lagi yang tak kenal...Tapi kalau eca sebut nama Mr Bie, konfirm ramai orang KENAL...kalau tak kenal, memang korang bukan kaki youtube.Ce g youtube, search nama Mr Bie (vitaminbie)....sila dengar semua parody beliau yang superb terkesan dihati.meh la, kita dengar satu parody beliau yang eca suka sangat dengar....


*ehem ehem..boleh tolong nyanyi tuk yayang? =P

oke, nak ceta siapa tu Feelhoney...Feelhoney ne kumpulan nasyid yang dianggotai oleh Mr Bie, Amin, Matt, Kimo dan Anip.Untuk album Wanita Istimewa ne, semuanya ada 7 lagu iaitu Wanita Istimewa, Bukan Kekasih Biasa, Curang, Cinta Jarak Jauh, Merindukanmu, Doa Terakhir, Sekadar Lelaki Biasa dan 10 Sen...lagu kegemaran eca?...semua sekali, tapi kalau lagu Wanita Istimewa, Curang, Cinta Jarak Jauh (yela, dah dok jauh dari family..sesuai sangat lagu ne!!hehehe), Merindukanmu dan Sekadar Lelaki Biasa. Oke, bagi korang dengar teaser lagu-lagu dalam album ne yer....KLIK SINI.

dah dengar?...nak beli kat mana CD Feelhoney ne,...jom baca cara pembelian dibawah ne ye :
Bagi yang ingin mendapatkan CD album ini, senang saja..emelkan:
-NAMA
-NO TELEFON
 -ALAMAT
-JUMLAH TEMPAHAN
-BUKTI PEMBAYARAN (bank transfer, atm dll)

Ke emel:
kamifeelhoney@gmail.com
Atau PM kami di facebook fanpage www.facebook.com/feelhoney
HARGA ALBUM :
Semenanjung Malaysia RM 20.00 (+rm6 kos penghataran poslaju ) : Rm26.
Sabah/Sarawak : RM 20.00 (+rm10 kos penghantaran poslaju) : Rm30.
______________________________
2.Boleh juga dapatkan album ini secara muat turun (akan dihantar terus ke emel anda)
HARGA 'Muat Turun' ALBUM - : RM18
HARGA 1 LAGU 'Muat Turun' - : RM 3/satu lagu kegemaran anda
Cara pembeliannya, emelkan :
-NAMA, -NO TELEFON, -EMEL, -LAGU PILIHAN (Bagi yang ingin membeli lagu tertentu sahaja) dan -BUKTI PEMBAYARAN (bank transfer, atm dll)
Ke emel :
kamifeelhoney@gmail.com
 PM kami di facebook fanpage www.facebook.com/feelhoney
Sebarang pertanyaan boleh terus pm kami di www.facebook.com/feelhoney

  terus beli 2, satu tuk eca...satu tuk Cik Fazihah.
terus letak dalam keta, tiap pagi p kerja dengar lagu ne sambil drive sambil ikut nyanyi walau kelaut.
so, apalagi, gi beli cd album mereka ne yer.....jangan malu-malu  nak PM Feelhoney dekat fb, konfirm korang akan dilayan dengan baik & mesra...opss,jangan lebih-lebih sudah ya, mentang-mentang ahli-ahli Feelhoney ne macho-macho semuanya!

takbosan dengar tau, lagu menusuk kalbu.
keep up goodwork...keep up dakwah via your music.
*-*

Wallpaper Laptop Baru

[ Eca Dwinky Asha][ Friday, September 12, 2014][ ]
Assalammualaikum.

Wallpaper Laptop Baru....ne nak cakap pasal wallpaper baru ke laptop baru eh?confuse penulis blog ini...muahahaha.Kita cakap pasal WALLPAPER Laptop dulu yer sayanggggg.wallpaper tau dok?Bukan rumah je ada wallpaper, lappy pun kena ada....wallpaper a.k.a screen background yer.

comel tak? *puji wallpapersendiri pulopppp*
camne nak buat ne?...jom tengok tutorial...

First, korang kena cari DESKTOP ROOM WALLPAPER/ ROOM BACKGROUND FOR DESKTOP atau apa-apa je yang related yer.....then, SAVE IMAGE tu....pastu, dah boleh gunakan kat laptop korang...Susun setiap folder cantik dan sekemas yang mungkin, sedap mata memandang.
ohya, camne nak buat setiap folder tu takde nama?...yang tu nanti eca tunjuk yer =)


*-*

bila hari jumaat, baru dapat mengarang tuk entry blog..hari ne je free sebenarnya kat opis :)

Day 3: 3 songs

[ Eca Dwinky Asha][ Sunday, September 07, 2014][ ]
Assalammualaikum.
dah masuk hari ke-3 untuk cabaran ini.Untuk hari ke-tiga ne, kita kongsi pasal 3buah lagu kegemaran eca, eh antara 3 buah lagu kegemaran eca sebenarnya...jom sama-sama dengar yer!


Hadapi Dengan Senyuman-Dewa19
Lirik lagu ne boleh memotivasikan diri sendiri tau....like seriously, memang sesuai sangat dengar masa tengah down, rasa nak nangis-nangis, putus asa ......tu pasal eca suka dengar, mesti cair dengar lagu ne..terus tersenyum kembali..... "Hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi...hadapi dengan tenang jiwa, semua kan baik-baik saja."




kau tahu kusuka kamu, kutahu kau suka aku.
eh,yeke?!...tak tahu pun.kalau suka cakap je suka kan?...
Kalau tak suka, takkan daku nak paksa pulakkkkkkkk.hikhikhik.


Sebelum Kau Tidur - Mocca
Lagu yang eca dengar sebelum tidur...konfirm tidur dalam senyuman....sambil-sambil teringat lirik lagu ne, "sebelum kau tidur, ingatlah padaku".....oke, kawan saya cakap saya angau, itu tipu. =P


day 3...DONE.
esok, ceta apa pulakkkk =)