10 + 1 = ???


SALAM semuanya...1st of all
SELAMAT HARI RAYA 
MAAF ZAHIR DAN batin....
DUIT RAYA ADA TAK???
amacam raya?....hehehe,mesti akan tanya aku soalan mcm ne bila balik kolej nnti~
mcm la nak jawab neyh..raya kali ne aku diselami rasa PENAT dan LEMAS!!!!
..opss,,,,entry kali ini tidak ada kena-mengena yee dengan cerita raya aku =))
oke! kembali kepada entry dan motif sebenarnya =)
10 + 1
 entry kali ne bertujuan tuk memperkenalkan 10 + 1 followers aku yg comel2 giler =))

Jom kita cek them out yee^^
aku nak mula kenal kan followers aku yg aku da kenal sejak tahun 1 lagi...
mr. fadzmie a.k.a dendeng ^^
p/s : mie,,,betul ka tue?dendeng kan..hahaha
cek his blog ya^^

seriously,,dalam ramai2 followers aku setakat ini,he the only one i know =))
and wish all my friend yg ada blog tue cepat2 la jdi followers aku,
nnti aku belanja kat curry house =))
oke eca! stop merepek!...
then...these are my lovely followers...
dan kami (wahh kami)
akan mula berkenal2 melalui blog masing2....hehehe =))

ini adalah VANILLA ICE....
aku suka g blog dy sebab nak baca novel dy
KAU + AKU = CINTA
best!!!!xbosan nak baca =))
korang nak baca tak?..jom g sana

dan seterusnya adalah encik haidi....
aku suka g blog dy juga 
sbb kat blog dy byk gmbr lawa2..
means,aku suka tgk gmbr2 yg dy amik tue..
dan aku nak sebijik dslr mcm dy tue..
insyaallah hujung tahun ne baru dapat ..
korg pun jom tgk gmbr2 dy k..
insyaallah bila aku da ada dslr sendiri,aku nak show off kat krg sume =))

then,blog ne aku suka masuk bila aku da bosan tahap gaban...
banyak yg best kat blog ne 
sampaikan aku taktau nak describe camna..
so,bek korg cek out sendiri la k...
 here the blog yg sgt2 la bgi aku semat....sebab layout dy akan tukar ganti ikut perayaan...
hehehe,tpi aku tetap suka,tmbh2 tgk gmbr anak dy yg comel itu...
with the shoutbox pic anak dy,,,
wahh,i like!
 http://mialianas.blogspot.com/
jom2 pg sana yee ^^


tgk pula yang ne oke!..
banner blog yg sgt comel...
the glitter graphics...
dan part paling aku suka
lagu kat blog dy best....
OST Cinta Kirana yg tgh main kat astro ria setiap ari selasa-jumaat jam 630-730
(wahh hafal~)
http://ilikenishare.blogspot.com/
p/s :: cik zue...i like in share tOO


ini pula barisan blog2 aku kategori kan sebagai
BLOG-BLOG COMEL dan MENCERIAKAN ::
http://lovesue89.blogspot.com/
http://fairuzzainal.blogspot.com/
http://dinosorcomel.blogspot.com/
http://ahaksitsme.blogspot.com/

dan last but not least::
c jejaka ini punya blog yg sgt simple but nice to read...
jom tgk ne:
http://thesendo.blogspot.com/

dan selesailah suda entry aku pada hari jumaat,jam 2.33pagi,17th Sept.
yg mana memperkenalkan 10+1 followers aku...heehee =))
aku syg korg sebab follow aku..hehehe
ini sangat2 membangkit nafsu aku untuk menulis dan berceloteh di blog aku
yg simple jak neyh =))
saat ini.mata da pening dan agak pening menghadap skrin lappy yg comel ini..
dan dengan ini (secara skemanya) aku ingin mengundurkan diri bagi member peluang mata dan jari-jemari ini berhenti rehat....
jumpa korg di episod akan dtg pla..
(rite now wish la agar dpt wat 1hari1entry)
apa2pun...chau dlu yee ^^


10 + 1 = ???

3 comments.. read them below or add one

ZUE SMILEYX5 ZUE SMILEYX5 04 July, 2011
waaa bru perasan post nie...padahal berkurun sdh..haha...nie la ciri2 org yg nda rajin buka blog...haha...neway tanx dear..ko pya blog pown cantik bha...:)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 05 July, 2011
@ZUE SMILEYX5muahahahaha.lamanya suda neyh bha..awal2 berblog dlu :)
Mia Liana Mia Liana 10 August, 2012
alahai sweetnya entri ni... hehehehe..

thanks ya eca... terharu sangat2 ni..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*