my kazen kawen~,~


selamat pengantin baru...
special wat my kazen...kak mala~,~
kemarin majlis sanding dy,nikah sebelum tue.
aku xpegi nikah + majlis berinai..
duk ruma sewa aku je..bukan pe,kan exam..so,parents aku xsuh pg.
fokus exam kata dorang.aku pun apa lae..ON kan je la..
*lagipun I malas nak kuar ruma ne,,,,kuar g mengurat I rajin*

kemarin (28.11.2010)
bapa aku amik aku kat ruma..pastue,,g beli gula dgn makcik aku.stok tuk kawen kazen aku la tue...
aku neyh dengan muka ngantuk..membuntut je dgn mkck aku.hihi.mkck aku offer aku beli air minuman..
aku malu...tapi mahu itu coke!.haha.seriusly,cik asha adalah seorang yang pemalu =P
..then,sampai ruma  makcik aku tuh,aku trus g cari kazen aku yg comel tue..haha.his name is awang airil awang adis...I miss him so much...

eh eh..dekat da jam5..aku xtdo lgi,,,,sbb aku tidur awal smlm.jam 2 pagi baru start baut revision last minute.hahahaha.
sbnrnya,aku nak masukkan gmbr kawen kazen aku.admire dgn pelamin dy kaler oren itu~,~
then,,,nak masukkan video kazen aku *airil* nyanyi sambil kentut.hahaha.bucuk la ko Pong!!!...
tapi kakak sayang ko ketat-ketat.

stop.nak sambung study.then.tidur jap.exam jam9.
chau~,,,,,,,

p/s;; doakan aku lulus exam dan dapat A..sebab aku nak A jerr!!! my kazen kawen~,~

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*