serupa ke seiras?yang penting CEPAT!


sepatutnya malam semalam keluar tengok wayang bersama kawan lelaki I.hehe.
tapi disebabkan dia SAKIT.so,duk umah je lah kan.
cian dia.dan U'll boleh lah doakan dia sihat yer,
supaya kami dapat berMEETING bersama pada hari isnin bersamaan hariulangtahun I.
taknak cakap pasal dia lebih-lebih pula dah.
kang dia lagi popular dari I.tak suka!.haha
nak cakap pasal BOYFRIEND nombor ntah berapa.
tak lain tak bukan...encik DWAYNE JOHNSON.
bila ingat-ingat encik THE ROCK ne..ingat pulak kat seorang kawan online I.

nama dia JAZLAN HAMSAN.not sure dia punya blog..tapi dia aktif kat FB & Twitter rasanya.dan tak silap I,dia ada TUMBLR.cek out FB dia ye.|link|
encik jazlan a.k.a JELAN.umur 21tahun,nak masuk 22tahun da 27Januari neyh.
study kat UNISEL.asal SELANGOR.takde GF lagi rasanya tapi dulu dia pena kapel dengan sorang minah indon yang dia jumpa kat Indonesia sewaktu menjalani lawatan U dia.taksilap la.I pun tak detail sangat.
rupa dia ne macam THE ROCK pujaan hatiku~,~
tak caya eh...jap jap,I cilok jap gambar dia kat FB.
* jangan marah aku ah Jelan.hehe*

 ada iras sikit kan dengan encik kat bawah neyh ::





psst;;IRAS SIKIT JE kan?...hahaha
I memang minat tengok lakonan dia neyh..since filem dia yang dulu-dulu cam The Tooth Fairy.Game Plan,Gridion Gang,The Mummy Return,etc....dan filem terbaru beliau::
tak sabar nak tunggu esok >,<
eh eh bukan esok.petang nanti rasanya.
yippi.nak g tengok.
nak tahu pasal movie FASTER neyh :kat sini |link|
nak tahu pasal encik Dwayne Johnson kesayangan I?kat sini |link|

so,mood sekarang:TIDAK SABAR.haha.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*