apa motif?!


cuti seminggu sempena CNY digunakan sebaik mungkin.seminggu kat rumah goyang kaki,makan,tidur,tengok TV.bila da balik ruma sewa neyh,sume kena wat sendiri.takleh da nak suruh-suruh adik I.Semalam,parents I antar I awal balik rumah sewa.dan...Last nyte,I chat dengan kawan encik M kat FB.dan...hasil dari 'perbualan' itu,I rasa malu sedikit.yerr,sedikit je ye!.


kawan : ko rindu c "encik M" ka?
I : inda lah,wat pa?.
kawan : cakap jak la bha kau rindu.
I : erm...bha cakap la ma dy aku rindu.
kawan : yala...
I : aku main-main jak.
kawan : kalau kau rindu,kau menjerit kunu dari bawah.
I : yaiy!..tolonglah!.kin malu jak.haha.
kawan : aku suruh c "encik M" ne menjerit kalau dy rindu kau.
.then,I dengar macam someone tengah menjerit dari atas,tapi I tak pasti dy cakap apa & siapakah dy.
kawan : suda c "encik M" menjerit tu,ada kau dengar?.
I : hah?
kawan : dy menjerit.
I : sapa?.inda dengar puwn.
kawan : ai,uda dy menjerit.

lepas tu je,I off lampu rumah I neyh,offline kat FBchat...huhu,malu I pula kawan dia suh macam tue.erkk..I da takde feeling..ada pun sikit je!.hahaha.Sebenarnya I puwn tertanya-tanya juga APA MOTIF kawan dy suh wat gitu...buat malu I adalah!..benci benci benci!..

pesanan buat encik M,(kalau kau baca neyh!)
1)...rambut suda panjang ooo,sila la potong,inda ensem kau cam tue!.
2)...boleh ka kau suruh kawan-kawan kau tu jangan berTERIAK time Maghrib,inda bagus!.
3)...makin comel berisi,apa rahsia?.
4)...profile picha FB inda lawa editnya.haha.(mau tambirang sama kau bha neyh)
5)...rindu kau boleh?!..hahah (I da buang tebiat!)


p/s: dapur gas inda 'working'..inda dapat masak!.lapar!
p/ss:: mau makan tomyam sana IP.mau mau mau! apa motif?!

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*