entry segera!.


assalammualaikum.
weekend da wei!.suka la tu kan?...I tak suka wei.sebab I duduk rumah je!.keluar pun g lepak mamak je kot with 'the buddies'.tapi weekend ne I nak update segala entry basi yang dah dok lepak dalam draft sekian lamanya.fuhh!,banyak eh entry da basi~.~

tapi I tetap nak update sume.kikikiki..meh meh meh I bagi klu cikit pasal entry yang akan menyemak d blog I neyh..

1) contest dan contest lagi *-*
2) 'teman tapi mesra' da yang tak mesra lagi!
3)  assignment ooo assignment.
4) dan segmen baru...'the buddies'.sapakah mereka dalam hidup I?....

tak sabar nak update?..tunggu.....sekarang ne pun I tengah tolong kawan wat assignment dorang..so,korang kena tunggu k!...

psst!...I sayang korang kalau korang LIKE fanpage I kat FB.
sekian.
chau~ entry segera!.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*