saya dan dia.berdua sahaja!.


hari ini hari Isnin.21 Februari 2010.

haha,jadi,kenapalah dengan hari Isnin?.ngeee .....
actually patutnya hari ini I dengan group member I pegi satu skula di KK neyh tuk buat English Test tuk budak-budak Form 2.tapi disebabkan kat skula ada sesuatu kejadian yang tidak diingini telah berlaku.So,kawan kami which is guru praktikal kat situ suggest kami datang lain kali.So,aktiviti yang patut kami buat tu terpaksa diakhiri di kedai mamak.Lepak with group member I sambil-sambil tunggu encik TTM datang amik tuk kuar dating.

Bagi yang dah tahu,hubungan I dengan encik TTM beberapa hari ini ada SEDIKIT masalah problem.Last nyte,I suh dy datang jumpa I tapi dy pula sibuk dengan event kat tempat keja.REDHAkan je lah dapat ehem ehem macam tue.haha.Then,dy ajak I 'dating online' via YM la apa lagi kan.Next,webcam pun apa lagi,tu je tuk buat pelepas rindu tatap muka dy.

So,today...dy luangkan waktu tuk bersama I.1st,temankan dia g Putatan,urus urusan dy kejap.Sementara nak tunggu dy tu siap,I online la kat dalam keta..(nasib I bawa lappy I tu oke..kalau tak,komform keBOSANan).pastu,g kejap Api-Api Centre,urus urusan dy juga.hari ne berdua dengan dy dan urusan dy sahaja!.*gepren mithali ikut jerr*

gepren perasan cute.haha


then,dy tanya I nak lepak kat mana...Ingat nak lepak Tg Aru..tapi,HUJAN la pula.So,I puwn ajak dy lepak kat City Mall.Shopping mall ne tak sebesar CP apatah lagi 1Borneo.tapi I selesa berada kat sini.so much PRIVACY sebab kat shopping mall ne tak ramai pengunjung,I means tak berapa ramai la orang nak pegi.Sebab,kemudahan BAS tu takde.Busstand je ada kat situ tapi bas langsung takde,berjanggut tau tunggu bas kat situ.haha.

So,lepak la kat KFC CityMall tue sambil makan kongsi.Romantik la sikit kono-kono.I pun amik kesempatan lah penjelasan dari dy pasal masalah problem kami tu...Alhamdulillah,dy pun berterus-terang dengan I.Terima Kasih Cinta!.sangat-sangat menghargai penjelasan itu.

Lepas makan,dy antar I balik la.even tak lama keluar dengan dy...janji kami spend time bersama-sama.ikutkan hati nak lepak sampai malam,tapi dy pula ada keja yang nak kena selesaikan dan I ada midtest esok.so,duduk ruma + study tuk test esok!.

..dan entry kali ini,I nak letak gambar encik TTM:

dy tgh driving,I pula sibuk nak amik picha..da tu dy gelakkan!.benci tau =P

haha,sorry dear....tak boleh letak muka penuh encik TTM..I takut dy femes dari I.haha.psstt.I pemes ke???.perasan je lebih kan...klu korang nampak minah mengedik kat dalam gambar tu,korang sekeh je yer.haha.


chau~

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*