TERIMA KASIH MAMAT yang comel =)


.assalammualaikum.
ingat tak hari tu,I cakap I nak blog I ne diREVIEW oleh encik Mamat.flashback sini|mamatnakreviewblog|.So,ari tu Mamat da REVIEW blog I yang tak secomel tuannya ;)
nak baca apa yang Mamat komen..tengok sini |Mamat's Review|

tak sangka pula I yang blog I ne adalah blog pertama yang encik Mamat review dalam misi 3o hari 30 blog akan di review.

Mamat cakap blog I ne banyak widget..hehe.betul la tu.itu pun da buang beberapa 'widget' yang sangat menyemak kat blog.haha.Dulu,kat blog I ada kalendar+jam,da buang da sebab bila I fikir..orang datang blog I bukan nak tengok kalendar+jam pun.kat lappy masing-masing kan ada!.Then,dulu I pena letak gambar-gambar comel I  kat sidebar,saja penuhkan ruang la kono..last-last buang juga!.Pernah juga letak 'widget' kat tepi blog tuk wish 'selamat datang',da buang juga sebab rasa annoying sangat lah wei!.

Mamat suggest I wat shoutbox versi ajax,siap promote tutorial dia oke.GOOD JOB boy!.Actually dulu I guna shoutbox kuar-masuk(haha,tu ke nama dia?!).tapi,since ada 'pengunjung' blog cakap dia tak jumpa shoutbox tu...I pun tukar la shoutbox tu seperti yang korang boleh lihat kat atas yer.Tapi insyallah nanti akan tukar juga tue,,,sebab jeles tengok shoutbox orang lain comel gila =)

Lagu?Saja je letak tue...sebab nak hiburkan lah kono-kono readers yang datang blog...tapi lagu tu ble PAUSE oke.tak macam sesetangah blog lain...I pun memang tak suka yang mainkan lagu tak boleh pause!.haha.


kehadapan encik Mamat yang comel sikit,sikit je,sebab yang comel banyak I ler.haha.
Thanks da REVIEW akak ko neyh yer.1st lagi tu kena review.mekasih Mamat.hehe.
xde apa-apa nak bagi..just UCAPAN TERIMA KASIH yang teramat =)
TERIMA KASIH MAMAT yang comel =)

1 comment... add one now

Matika Matika 28 February, 2011
he3..ok sama2...mamat pun baru lgi..
bru 4 bulan..mamat ni review mna yg mamat thu.
skadar menolong blogger2 baru...
terima kasih aw,sudi direview..he3

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*