camna nak dapat 4plat cengini???


.assalammualaikum.
tau tak I ada beberapa jam lagi tuk duduk exam..my first & second paper?.tapi still nak gatal tangan menulis tuk blog neyh.Pagi nanti tepat Jam0900am,I akan amik final examination tuk Testing&Evaluation In Education.

dan I masih serta masih gatal tangan tuk melakar kata-kata dalam blog pink.UNIMATE I merangkap one of my besties,Wilson dari tadi petang ajak I study via FB.heehee.I memang tak larat petang tadi tuk insert apa-apa information ke dalam otak,rasa otak ne BEKU jer tau!.

So,tadi sengaja tidur awal...konon-konon nak bangun jam1pagi tuk study...tapi terbangun awal dari itu sebab my adek xuu,Ady datang rumah nak pinjam notes tuk paper kedua I petang esok.

ermm,,I ne diakui suka study LAST MINUTE!.heehee.tapi alhamdulillah semester ne tak la LAST MINUTE yerr.I memang ada wat persediaan awal-awal lagi cuma tak begitu BOMMM..grrrrrr!.So far,result I oke je even baru sekali dapat DL.heehee.Dari semester 1,I amik 5subject setiap long sem dan amik 3subject tuk short sem.Semester ne pula I amik 5subject which one subject takde final exam iaitu Public Speaking :)

tuk subjek Public Speaking,alhamdulillah I past :)
So,I ada 4subject yang I patut duduk exam.which dua paper pada hari ini dan satu paper esok!.
but the problems is...AM STUCK AT MY BLOG & FB..heeeheee.

takut nak duduk exam?..itu bukan I,oke?!...dalam banyak-banyak perkara berkaitan exam,,I hanya takut satu je...I takut bila tak dapat nak jawab semua soalan.Even soalan tu I tak tahu apa jawapan..I akan 'tembak'..guna machine gun..M-16 yerr!.In case,'tembakan' I kena pada sasarannya.

I sekarang dalam proses memahami beberapa fakta yang I sukar nak paham...nasib ada encik google yang tolong I cari maklumat..mekaseh encik google.I lap U..rawr!!!.

oke,korang....doakan I dapat jawab paper hari ini dengan jayanya..
nervous cikit..tu yang amik insiatif tuk menerapikan diri dengan menulis :) camna nak dapat 4plat cengini???

4 comments.. read them below or add one

scarletmihuhu scarletmihuhu 28 April, 2011
studystudy^^ good luck Xm ya^^ drg nia n ayu da tido awal lagi~
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 28 April, 2011
@scarletmihuhu ngeee..aku uda tidur tadi jam8..baru mau study..c gee manakan?..study ka?..heehee.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*