.segmen jom balik kampung.



.assalammualaikum.dah start cuti sekolah kan?!.jom kita beramai-ramai balik kampung halaman masing-masing yer...I nak ajak u'll balik kampung I kat KB,,eh eh eh bukan Kota Bharu yerr..Kota Belud,Sabah.my home sweet home.jom kita menghadiri majlis-majlis mengawan,eh eh eh majlis-majlis perkahwinan oke?!.suka pegi,boleh main make-up,ngeee.pastu bercamwhore sendiri-sendiri.

dah lama tidak bercamwhore sendiri-sendiri.sejak ada mr kens~,amik gambar orang lain je.Besalah tu jurukamera memang susah nak ada gambarnya.*macamlah I hebat sangat nak amik gambar kan* :P

okelah,malas nak cakap banyak.nak packing barang tak siap lagi packing barang neyh.BTW,sapa-sapa yang da tinggal jejak kat shoutbox or comment form,nanti ada masa I terjah u'll balik.jangan cop I sombong pula yer,I berusaha nak terjah suma balik*wahh,bercakap macam ramai je orang singgah teratak usang I neyh*.yang nak minta editkan blog,bolehlah email detail-detail camna nak I editkan ke email I neyh >> ecasha.89@gmail.com,tinggal fon number,email+password,detail-detail sume,nak header;boleh bagi gambar sekali oke.I cas tak mahal :)

till then,BYE!
.segmen jom balik kampung.

3 comments.. read them below or add one

ezy.xixii ezy.xixii 27 May, 2011
nk ikot blk kg awak..
haha
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 28 May, 2011
This comment has been removed by the author.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 28 May, 2011
@Cik Ezy hahaha.meh meh meh..kita g tgk org kawen.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*