DOMOKUN.



.assalammualaikum.
I tau rata-rata si gadis suka dengan domokun kan.even,ramai yang cakap domo tu nampak menakutkan esp. gigi dia tue.tapi itulah kecomelan domo sebenarnya.hehe.I memang suka tengok domo.TENGOK je oke.nak beli bajet takde gi nak buat domo collection.nanti-nanti je lah,utamakan apa yang patut,iaitu bayar yuran kolej.tapi sapa nak bagi FREE,I alu-alukan sangat.alamat rumah I ada kat ruangan contact eca tue.hehe.oke,sebenarnya,I nak tunjuk kat korang sume satu patung domo yang amat-amat-amat besar neyh.harga dia dalam RM500++.patung domo neyh,I nampak kat CityMall,KK,Sabah.So,sape-sape yang berdekatan area shopping mall tu,boleh lah pegi tengok kat situ ek.Kedai tu,dekat dengan POPULAR BookStore.korang layan gambar je la...bagi jeles sikit.hahaha

dua-dua comel :P

ada sapa-sapa nak bagi I neyh?.

{ 11 comments.. read them below or add one }

Raji and Yeen Raji and Yeen 15 June, 2011
woahhhh besarnya domokun..
mcm best jer buat jadi bantal boleh tilam pun mngkin =.=
Cik Ezy Cik Ezy 15 June, 2011
besar woo domo..
cik ezy xberkenan kat domo..
xcomel..
ekeke
Fadzmie Mohamad Fadzmie Mohamad 15 June, 2011
Gila, besarrrr punya!

Kalau aku beli ni, aku nda letak dalam bilik. Aku letak dalam kereta. Baru semua orang nampak. Haha.

Entri Terbaru: wordless wednesday #3
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 June, 2011
@Raji and Yeen yerr.besarkan.tinggi i je 152.5cm.domo ne ntah2 130++cm kot.
best dijadikan bantal peluk.hikhikhik
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 June, 2011
@Cik Ezy ehh comel la.comel sangat2x.hikhikhik.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 June, 2011
@Fadzmie Mohamad jadi baru sume org jeles lah kunu arh...hikhikhik.lepas tu aku xheran cermin keta ko pecah arh.
AnonymousAnonymous 16 June, 2011
akak ...... besarnye DOMO tuh !!!!!
akak , sue nak domo tu kak !!!!!!!!
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 16 June, 2011
@Sue comots tau tak pe besar dia.akak pun nak kalau da org bgi free :P
fazihah fazihah 16 June, 2011
Salam.... if lalu mana2 nampak domokun mesti ingt eca. tapi ni paling besar yg i pernah nampak......
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 19 June, 2011
@fazihah haha.besar kan?.d citymall ne.pglah tgk,amik pict :)
AnonymousAnonymous 20 June, 2011
wakakakaka.... ya bha apa yg comel sma c Domo nih ??
gg dia ka ??? heheheh...............

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*