ecadwinkyasha nak buat new bloglist


this is re-post entry and sticky entry,sebab I akan pergi bercuti(lah sangat).I akan keluar daerah selama beberapa hari.alah,pegi Beaufort je,tengok orang kawen.esok petang kot pegi,balik mungkin ahad.mungkinlah.I  pun tak tahu,sebab bukan I yang drive.hikhik.so,nak bagi task ne kat korang,kalau boleh tolong promote la.Semua yang tinggalkan komen,I akan update hari Isnin kot,sebab time tu,I takde kelas.

.assalammualaikum.
I nak buka bloglist baru neyh.
so,dengan ini I nak mohon bantuan korang,
sesapa yang berminat....
boleh lah tinggalkan detail dalam ruangan komen.

nama korang. 
url blog korang. 
kategori blog.

oh yeee,kategori blog korang boleh tengok bawah neyh::


1) si cantik. (perempuan SAHAJA)
2) si kacak. (lelaki SAHAJA)
3) mereka photoG (hanya untuk blog yang menulis tentang photography SAHAJA).
4) dari dapur (untuk blogger yang menulis tentang makanan,resepi & yang berkaitan dapur)
5) tutorial (untuk blogger yang berkongsi tutorial bloglist)
6) unirazak blogger (pelajar,staff,bekas pelajart UNIRAZAK,dulu dikenali sebagai UNITAR)
7) GENG BLOG PINK. (ne kalau korang rasa korang sebahagian dari GBP)
8) SABAHAN Blogger. (only Sabahan Blogger invited here.hehe)

oke,setakat tu je kategori I dahulukan.nanti kalau ada lagi,I update lagi oke.
So,kalau korang nak I tolong korang,korang tolong diri korang buang sifat malas dan drop komen kat bawah neyh oke...sesama menolong sesama blogger boleh kan?!..sume bloglist  ini I akan muatkan kat sini: http://ecabloglist.blogspot.com/

UPDATE!!!!(15hb June 2011)

p/s:napa I buat page khas tuk bloglist?!.
sebabnya bloglist yang ada kat sidebar I neyh akan melambat loading blog neyh.itu antara perkara yang I cuba elakkan sebab I tau ramai blogger and my silent reader tak suka blog berat bila dorang singgah blog buruk I neyh.lagipun ruangannya terlalu minima sangat.I taknak,I nak kongsi (kalau boleh semua blog yang ada kat dunia neyh.haha).so,u'll tolong I pelbagaikan blog dalam bloglist I tue dengan u'll tolong diri u'll drop komen kat ruangan komen bawah ini.senangkan?!.Setakat neyh belum berkesempatan nak edit blog.ntah macam takde mood je.sorry kalau yang singgah sini dan rasa blog ne berat ek. ecadwinkyasha nak buat new bloglist

{ 17 comments.. read them below or add one }

Amanina Nasuha Amanina Nasuha 12 June, 2011
nama:Amanina Nasuha
url :adramycien.blogspot.com
kteg0ry blog :si cantik..hehehe
osHin osHin 13 June, 2011
nama : oshin
url : http://gurlgemini.blogspot.com
kategori : si cantik... :)
Shiety Myra Chubbyra ;P Shiety Myra Chubbyra ;P 13 June, 2011
nama : Shiety Myra Chubbyra ;P
url : st0ryofmine.blogspot.com/
kategory: Si Cantik & GENG BLOG PINK .. boleh ek dua2? hehe
NasZ NasZ 13 June, 2011
nak join...nak join..

nama : Nasz

url : http://mohdnaser.blogspot.com

kategori : si kacak..hehe..

jemput baca n komen entry saya ni ye?..huhu..

MINDA ... TEMPAT SETIAP PERKARA YANG KITA NAK BUAT BERMULA...
Aimi Dayana Bahari Aimi Dayana Bahari 13 June, 2011
nama : aimibahari
url : http://aimiloveme.blogspot.com
kategori : si cantik. =)
Fadzmie Mohamad Fadzmie Mohamad 13 June, 2011
aku mau join dua kategori boleh ka Eca? Hahaha.

nama: Fadzmie Mohamad
url: http://www.fadzmiemohamad.com
kategori: KACAK & SABAHAN BLOGGER!

Hoyeah~! Hahahaha.
Shiety Myra Chubbyra ;P Shiety Myra Chubbyra ;P 13 June, 2011
tambah lagi satu eca.... list group dari dapur gak hehe.. tiga group sekaligus hehe
Odah + One = OdahOne Odah + One = OdahOne 13 June, 2011
Hi! kami join sini...yeah!!!

nama : OdahOne
url : http://odahone.blogspot.com
kategori : si cantik & si kacak (sukatilh nk kategorikn kat mana pun coz blog ni kami punya Odah & One)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 13 June, 2011
@Shiety Myra Chubbyra ;P hahaha.tamaknya dear...oke oke,no prob ar tue..simple matter jerr.
AZTIQAH AZTIQAH 13 June, 2011
nama:aztiqah
url:http://aztiqah0216.blogspot.com
kategori:geng blog pink ...hehe
Cik Azizah Cik Azizah 13 June, 2011
nama: cik azizah
url: http://nurazizahyahaya.blogspot.com
kategori: si cantik macam saya..hehe

aik kena letak komen jugak ke..bahahaha~~
mamat mamat 13 June, 2011
nama saya mamat..
saya dari www.ceritamamat.com
saya nak masuk ketegori si kacak..he3
Arin Arin 07 July, 2011
nama : arin
url : http://thisisarin.blogspot.com/
kategori : si cantik
Rinanoor Rinanoor 14 July, 2011
Nama: Rina
Url: http://rinasupian.blogspot.com
Kategori: si cantik
erleena erleena 15 July, 2011
nak join , terlambat tak ? :P

erleena
http://erleena268.blogspot.com/
si cantik

p/s : awat la si cantik,segan u :P
mr_mrs mikko mr_mrs mikko 23 August, 2011
caa,aku mo jadi sabahan blogger tu..
hihihi

Mr & Mrs Mikko
http://mikkofallenangel.blogspot.com/
Sabahan Blogger.

hihi

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*