napa ada blogger camne?!.



.assalammualaikum.sabarkan I sebelum I mencarut lebih lagi.istighfar eca.oke,jom mencarut!.
hal kisahnya bermula bila si bajet comel ecadwinkyasha ne cek nuff dia.[I memang suka cek nuff,tapi bukan cek earnings oke,I cek analitik je.].then,tengok bahagian "rujukan pautan" tu hah,dapatlah link one blog yang tak pernah nampak.apalagi,terus ke blog tue lah.dalam hati "wah,sapalah blogger neyh".demmm,perasaan itu bertukar jadi sesuatu yang tak terduga.

apa yang buat I tak senang nak duduk,cik blogger neyh amik je tutorial I yang I buat pagi tadi dengan susah payahnya[yela,buat time lapar tue,dah lah pagi tadi TERbangun awal sebab dalam bilik panas].yang herannya,dia copy tutor tue,siap copy sume sekali,siap dengan ayat-ayat takleh blah I tue.yang heran,camna dia copy sekali dengan blockquote I tu.eh,blockquote box tu,I buat sendiri tau.[sungguh menghairankan]

ish ish ish.ntah dalam blog dia tue,berapa banyaak entry lah yang dia dah copykucing tak bagi kredit.Nasib jelah dalam tutorial yang I buat tu,memang ada nama I.so,agak senang others blogger nak ke blog I neyh.hikhikhik.erm,malas nak membebel lagi,korang compare je entry I neyh kat sini dan entry I yang dah dicopypaste kat sana.

ayat dalam blog budak tu yang I betul-betul tak ble nak tahan kan bunyi dia camne:

hy...i am erra..to copy cat.hy bitch,,jgn nk jadi budak sundal ek.copy2 ayt ak.ade ak kesah "
aduhai cik adik,akak bukan nak marah sangat cik adik nak copypaste entry akak,cuma tolonglah bagi kredit.blog akak ne puwn baru nak maju dalam bidang blog neyh.kalau taknak linkkan blog akak neyh,kan senang nak drop komen ke kat shoutbox ke,ucap terima kasih,tak ble kah?!.

oke,aku memang dah menyampah neyh.hikhikhik.tapi terimalah.entry ne just aku luahkan apa yang aku rasa.bukan nak cari gaduh.aku ne kalau dah gaduh,susah juga.mesti aku mengalah,kan aku memang tak suka gaduh-gaduh neyh.huhuhu.dah terguna "aku" pla.komform MARAH!.hahaha.istigfar eca.

p/s: dia copy sekali ayat neyh "I actually tengah lapar time buat tutorial ini.hikhikhik.so,mood tak berapa nak bagus.".sumpah lucu lah!.hahahaha
napa ada blogger camne?!.

{ 16 comments.. read them below or add one }

liyanaanayil liyanaanayil 21 June, 2011
haha. budak2 lahh tuhh :D
Zaza Zafran Zaza Zafran 21 June, 2011
wa sejibik la ayat die.nama eca pon ada kat situ
NasZ NasZ 21 June, 2011
sabar2..memang ada orang mcm ni..huhu...

MOHD NASER.com
cik_zetty cik_zetty 21 June, 2011
muahahahaha kelakar gilerr budak tu, huk aloh dalam blog sendiri siap nak maki bagai bila orang copy dye punya entry tapi dye copy eca punye tak kisah pulak panas hati eca huhu *ter-emo*

btw sabar ye eca...siyes memang kelakar budak tu, copy tak beragak sampai ayat lapar tu pun dye copy sekali kehkeh
Cik Ezy Cik Ezy 21 June, 2011
ekeke..
mmg same..
aduyai..
kotak bulat kotak bulat 21 June, 2011
ni yg terasa nk marah dia ni... agak2 la..ayat pembukaan dia pun memg da kuang aja da..nsib bek tak leh nk komen kt dia..huhu
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 21 June, 2011
@liyanaanayil susah juga kalau tak timbah ilmu blog terlebih dulu.men copy paste je.huhuhuhu
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 21 June, 2011
@Zaza Zafran tue la.ayat lapar tu tak leh blah.hahaha.seyeslah ne budak kalau kena dengan blogger yang hangin,mmg habis ne.hahaha
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 21 June, 2011
@NasZhaha.yer,sabar je lah dgn dunia blogger cam neyh.susah eh.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 21 June, 2011
@cik_zetty jangan emo.hikhikhik.ayat dia tu betul2 kin panas kan.nak bako je blog dia.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 21 June, 2011
@Cik Ezy 100% sama.siap blockquote tu.ntah camne dia wat tu,tak tahu lah.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 21 June, 2011
@kotak bulat tue la.ayat dia tu tunjukkan dia mmg bitch.hikhikhik.sumpah bila baca others of her entry mmg gelak sorang.bajet2 comel tgk gmbr dia tue.huhuhuhu.
emeera asnary emeera asnary 22 June, 2011
gilaaaaa lah budak tu, ish ish, mang ado yg kono lah nnt, mbey peminat setia kamu x ? hehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 22 June, 2011
@emeera asnary hahaha.peminat setia apanyer..sume entry tutor kat situ,dia terus je copy lgsg tak bgi backlink.nasib baik je yang I punya tu ada nama.rasa nak bako je blog tue.ahahaha
fazihah fazihah 22 June, 2011
salam. sabar ca... i think there are "sumtg" wrong wiv her.hahaha... muka nampak mcm innocent lah wei, tapi++++ at least dia should gv credit on you, say some respect. wellll.....sbr ca,:)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 June, 2011
@fazihah somekind of 'mental' prob also.hikhikhik...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*