next time buat lagi :D



.assalammualaikum korang.dah pagi dah.korang sihat ke tak neyh?.sumpah beberapa hari ne tak cukup tidur lah.apa tak,Jumaat kelas sampai jam 7malam.then,tak leh tidur sampai jam02.30pagi.kena pula bangun seawal jam06.30pagi sebab nak ke kelas di hari SABTU.(yeah,it was awesome having class when everybody was at home,laying on thier bed).kelas sampai jam10++pagi.Balik ruma jalan kaki dalam 15minit,ditambah cuaca yang 'sangat' baik.

Lepas tu pula,ingat nak tidur.tapi tak leh.So on lappy atas katil.Kawan call,borak-borak-borak dapat SMS Miss Jen,gi JOM HEBOH.Balik around 6pm++.Sampai rumah,mandi-tidur.Tapi tak lama sebabnya kawan SMS lagi.errr,terganggu tidur sebab dapat SMS,dah tu pula msg alert tak OFF sendiri.tunggulah lepas 3minit baru lagu tu habis.Bangun-masak-makan.Online sampai Subuh,baru tidur.Pagi terbangun,cuci muka-masak-online.Then mandi-cuci kain.TIDUR selama 2jam SAHAJA.

Jam11 terbangun sebab ada budak lelaki ne buat misscalled.ERrr,nasib kau jauh!.Kalau ko tinggal kat atas rumah ne je,I mandulkan U!.huhuhu.Oncall lagi dengan kawan.ceta-ceta-ceta,dia nak tidur.I yang tengah lapar ne turun dari katil p cari makanan.Makan sambil On9.teringat keja mengedit blog PERMAI tak siap lagi.So,terus edit blog tu.itupun dah pening kepala.Sebabnya nak kena centerkan sume,kelebaran sidebar nak bagi sesuai dengan gadget.takleh nak buang sesuka hati weiii,bukan blog I.I tolong edit je.

syok mengedit,terus terjentik hati ne nak berBW.apalagi tak sedar diri.sehingga tersinggah kat satu blog neyh.Syoknyer baca entry percutian beliau.terus TERKOMEN lah!.dah PUBLISH YOUR COMMENT baru TERSEDAR.I guna profile PERMAI eh,tak signout g.adeiiii,kan dah malu!.hahaha.Terus je signout dan signin balik guna own profile.gi komen balik,terus inform.hahaha.perasaan time tu MALU yang TERAMAT.

so,moral dari itu,ECA!..sila guna ur own profile eh.Then,kalau tengah edit blog orang lain,jangan gatal hati nak berBW dan tinggalkan komen suka hati...nak buat lagi next time?!.erm,sila SEPAK diri sendiri.
next time buat lagi :D

{ 7 comments.. read them below or add one }

Fadzmie Mohamad Fadzmie Mohamad 27 June, 2011
Hahaha. Selalu aku kena macam tu. Aku pakai profile blogger aku yang special untuk aku troll orang, pigi komen masa aku BW. Nasib baik nda kedapatan oh. Adeh.
phentermine phentermine 27 June, 2011
Phentermine.....

A nice post thanks for sharing.....

http://www.PhentermineHome.com/
Cik Azizah Cik Azizah 27 June, 2011
haha cmner la leh jadi gitu tu...ni terlbh eksited nak bw la ni..haha
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 27 June, 2011
@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid hahaha..yer.tak sengaja sangat.betul2 excited nak komen neyh :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 27 June, 2011
@Fadzmie Mohamad hahaha.malu eh.tpi aku mnta maaf neyh
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 27 June, 2011
@Cik Azizah eksaited mau mngumin ne kak.hahahaha :D

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*