Selamat Hari Bapa,Encik Awang Aman bin Jalil.


.assalammualaikum.
tau kan hari ne hari bapa?!.so,da wish ke belum tuk bapa/ayah/abah/daddy korang?!.KALAU BELUM,sila call bapa korang secepat mungkin.I dah SMS bapa tepat jam12 malam.hehe.korang ada SMS bapa jam12 malam?!.hikhikhik.

ne nak wish sekali lagi officially kat blog neyh.

SELAMAT HARI BAPA...
Buat Encik Awang Aman Bin Jalil,
my one and only fathers.
thanks sebab jaga kami selama ini.
even kehidupan tak semewah mana,bapa dah berjaya hantar I ke universiti.
tahniah sebab tahun ini dah jadi datuk.dan insyaallah akan mendapat menantu lagi.haha.
btw,ucapa father's day juga untuk semua insan yang bergelar bapa di dunia ini.
kepada semua yang telah kehilangan bapa,jangan lupa sedekahkan al-fatihah.

mood : masih penat neyh!.baru balik dari kg. lubok,beaufort.
nanti I upload pict orang kawen oke.hikhikhik. :) Selamat Hari Bapa,Encik Awang Aman bin Jalil.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*