tak follow bukan maksud I tak BW yer.



.assalammualaikum.heyooo.penat eh mengomel tadi dalam entry ini.sumpah penat marah-marah.hehehe.oke oke.ini kisah lain pula.I perasan ada beberapa blogger yang sudi datang memberi komen dalam entry-entry I neyh.which half of them,I tak follow puwn.oh yee,,maybe 1t time I masuk blog kamu tu,button follower ada masalah,so tak dapat nak follow.tapi I tetap terjah oke,bila ada kesempatan,I drop komen.tak pun.I tinggal jejak kat shoutbox je.

tak follow bukan maksud blog kamu tak hebat.
tak follow bukan maksud blog kamu tak best.
tak follow bukan maksud I tak BW.
tapi cuba tengok kat ruangan bloglist,manatau ada link blog kamu.(senyum kambing)

err.lepas neyh akan mencuba follow mereka semua yang belum difollow.[sudah tentu I follow sebab entry mereka menarik hati yang sedang kecewa neyh,cewaah,ayat semacam,geli!].

p/s: I tengah lapar neyh,ne sume sebab housemate I tadi bagi hidu aroma maggi kari.susah gak lau dilanda sakit pompuan ne.lapar jak!.hahaha. :P
tak follow bukan maksud I tak BW yer.

3 comments.. read them below or add one

NasZ NasZ 21 June, 2011
follow kalau suka..itu je saya tetapkan dalam minda saya. huhu..

MOHD NASER.com
[sutera kasih] [sutera kasih] 22 June, 2011
betul tu..tak follow tak bermaksud tak BW kan :)
fazihah fazihah 22 June, 2011
salam.thanx coz jd my 1st follower. by the way, ca ko ngan aku terbalik ar. time cuti... gua x lapar. kadang2 x sentuh nasi seminggu mkn biskut pun ok jer. hahaha. cine ckp ku pelik...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*