TOP 10 pun oke.



.assalammualaikum.kemain lagi update malam-malam.siang pula berBW.hikhikhik.kali ini nak ceta pasal contest pula.I neyh jenis yang agak kurang update sikit pasal contest.Dulu,ada join contest blog comel la,blog kreatif lah,tapi langsung tak menang!.hikhikhik.means,ada lagi yang comel+kreatif dari blog I neyh kan?!.oke,abaikan lah perasaan I tue.tak kisah sangat,sebab bagi I rezeki kemenangan tu ada dimana-mana.tapi ini,extreme happy tau.

sapa tak happy bila tersenarai dalam TOP 10 kan?!.TOP 10 antara puluhan blogger yang join.dah tu,benda yang dipertandingkan adalah entry terbaik sepanjang berblogging.wahhh.1st impression bila nampak contest tu "mesti ramai blogger otai join".dah tentu entry-entry dorang ne pun mestilah menarik-tertarik.bila nak join,.macam tarik tali je.dalam hati "ada ke entry-entry aku neyh yang menarik,orang dok komen pun tak banyak".so,I set up my mind....terus join dan mempertandingkan entry ini.

terlalu ramai yang join sehingga cik penganjur terpaksa membahagi-bahagikan kepada 8 kumpulan.wahh,dan akhirnya penyertaan I diterima dan I berada di kumpulan ke 7.menanti hari demi hari tu tak juga lah seksa,cuma tertunggu-tunggu resultnya.ntah berjaya ka tidak entry terbaik I tu memikat hati cik penganjur.tunggu dan tunggu,akhirnya tersenarai juga menjadi dua finalis dari kumpulan 7..Kegembiraan itu tak berakhir disitu oke,bila sekali lagi tercalon dalam TOP10 dan insyaallah result penuh akan diumumkan minggu hadapan.[doa dalam hati semoga dipercepatkan tarikh pengumuman itu].

hopefully akan berjaya menjadi pemenanglah.kalau tak,I dah bersyukur sangat sebab entry terbaik I dah tersenarai dalam TOP10.mekaseh Cik Aish sebab memilih entry itu.hikhikhik

p/s: ini bukan entry memujuk nak suh Cik Aish pilih I sebagai pemenang,cuma meluahkan rasa kesyukuran sebab dah terpilih dalam TOP10.alhamdullilah.
TOP 10 pun oke.

6 comments.. read them below or add one

[sutera kasih] [sutera kasih] 22 June, 2011
wish you good luck dear :)
AnonymousAnonymous 22 June, 2011
good luck caaaaaaa ^^,
Maii Yusre Maii Yusre 22 June, 2011
Tahniah2..Blog kamu cumei..ada banyak domo :')
fazihah fazihah 22 June, 2011
salam. alhamdulillah. tahniah. wish the best 4 eca! gambate!

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*