kepuasan bermain



^_ASSALAMMUALAIKUM_^

kepuasan bermain?.
memang puas.mencapai tahap yang diingini,walaupun tersilap langkah,
namun tetap diteruskan.kerana apa yang dicari ialah 
KEPUASAN ketika bermain sehingga memberi impak yang bagus.
tak caya,cuba U main segala coding dekat blog..


hahaha,mesti ada yang dah terkena?.Ingat ini entry lucah ke?!.Bawa-bawalah bertaubat sempena bulan puasa ne...dan banyakkan beribadah...Akhirnya (walaupun masih tak puas)...blog siap diedit..tapi tak siap sepenuhnya.Banyak lagi nak kena buat neyh.Cuma,MASA menjadi kekangan.Neyh kalau diteruskan,ada yang berbuka dengan air putih je.Then,kena marah oleh mama,lepas tu,kena potong duit jajan!.Owhh,itu tak mungkin berlaku,,,nanti takde duit nak pg shopping.>,<"

pengalaman mengedit blog kali ni,betul-betul mencabar tahap kesabaran.So,next time kalau mau edit,SILA BACKUP TEMPLATE TERLEBIH DAHULU.PLEASE DO BACKUP yer cik ecadwinkyasha.JANGAN LUPA =.="

sekarang dah guna pop-up window tuk comment.MESTI KORANG HAPPY kan?!.hehe,I pun happy,sebab U happy.cuma I takhappy bila I nak letakkan icon tuk komen tu tak dapat.dah try macam-macam tutorial,tapi tak jalan.Lupa macam mana buat dulu.takpe eca takpe,nanti cari lagi tutorial tu ek.

PINK+PUTH?!.ya itu masih menjadi pilihan.MASIH dan TETAP.Bukan tidak mahu tukar kepada kaler lain,cuma,sudah begitu selesa dengan pink+putih.Insyaallah,akan ada kaler lain...hehehe

apa lagi eh?!.I pun tak tahu.korang ada apa-apa nak komen?..ruangan komen tunggu tue :)

kepuasan bermain

1 comment... add one now

Unknown Unknown 18 August, 2011
wah!! jelesnya dah bertukar wajah! nak2 dah dot com beb!! tahniah!

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*