takde new entry \lah sangat/





^_ASSALAMMUALAIKUM_^

eh,ada tak yang rindu new entry?.takde,takpe,takkisah(merajuk).
sebenarnya,beberapa hari ne tak UPDATE sebab takde idea..no no no,jangan salah sangka yer.bukan pasal tu.Sebenarnya,I sedang sibuk menyiapkan tugasan edit blog seorang sahabat satu uni yang juga ex-housemate I.Kesian dekat dia,amik masa tul nak siapkan blog tu.Sorry yer.Bukan sengaja nak lambat-lambatkan.Antara sebab I lambat menyiapkan blog beliau....

# dik,nanti ko kemas rumah...bla bla bla.
# kak eca,apa erti perkataan...bla bla bla.
# dik,nanti masak....bla bla bla.
# dik,cuci kain....bla bla bla.
# ca,jaga dulu c nurul(a.k.a babychenta)....
# ca,tolong....bla bla bla.

see,tugasan sebagai surirumah tu banyak.bila nak buka je lappy,ada je tugasan.dan bila je free,ada je menghalang nak edit blog..faktor utama:kemalasan.\heeheehee/.So,hari ini,dah siap 95% edit blog beliau.
5% lagi?.sabar,coming soon.




*klik tuk TERJAH blog dia*

tu banner dia.I buat dalam bentuk animation.Header,Footer&shoutbox frame dia I buat juga.eh eh lupa lak,nama dia Leeya.Nama blog dia Kerajaan Hati Saya!.Background blog dia edhardy(sila google yer).Icon-icon yang I gunakan dalam blog dia [shoutboxclick,favicon,icon homeOlderNewer] sume I amik dari findicons.com.

takde mood nak tulis panjang-panjang sebab otak da penat.errhhh.BTW,adik bongsu I sedang menduduki UPSR,kita doakan beliau mendapat result yang gempak.Dia cakap nak lawan kakak dia ne...Dulu,kakak dia tu dapat 4A 1C..agak-agak dapat tak?!.Kalau dapat,kenalah I usaha kumpul duit tuk belikan beliau PSP.ngeeee...

nak minta korang LIKE kat sini,boleh tak?
Photogenic Style Contest|Contest Aidilfitri

nak edit blog korang?.
tengok dekat sini.|servis edit blog|.harga boleh runding.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*