Segmen mari kenali saya dan blog saya


^_ASSALAMMUALAIKUM_^


jom join dekat SINI.

hye!..I suka dikenali sebagai ecadwinkyasha,tapi korang leh panggil eca.nak panggil Asha tu formal sangat!..maksud 'dwinky' tu pla actually "the wink" refer tu tabiat I yang suka kenyit-kenyit mata bila tengok lelaki (kata encik amir,my best friend)oke bergurau je,I sebenarnya suka watak teletubbies kaler purple tu,dinky winky (betul ke eja tu?!).

umur da 22tahun,tahun depan 23tahun,tahun akan datang 24tahun..target nak kawen umur 25tahun dengan encik pilihan hati,tapi encik pilihan hati pun tak jumpa lagi >,<".sekarang menuntut di UNIRAZAK Sabah,amik Bachelor of Education,major dalam Language&Literature.kita bakal cikgu english yang ada masalah grammar,tak tipu (=.=)"

I addict kaler pink,kalau boleh sume barang-barang kaler pink tengok blog pun tahu kan I minat PINK?!.tapi sekarang dah kurang PINK,sebab I combain kaler lain.Nak dewasa da kan,so,bagi kurang sikit.taknak la nampak girlish sangat sebab nak jadi a woman.Tapi kadang-kadang entry macam budak-budak dobles tahun dapat lolipop je kan?!.[apalah.....].

blog?!.I kenal blog dah lama,cuma tahun lepas baru tergedik-gedik nak buat blog.Cuma tahun ne baru nak aktif.Dalam blog ini,I kongsi sume.Kisah hidup,information....dunia hiburan?!.belum masanya lagi.So,pendek kata,blog ini blog personal+rojak!.hehehe.

Selain berblog,I suka berFB,addict\lah sangat/.suka dengar lagu sentimental gitu.jiwang-jiwang sikit tapi kawan cakap jiwang banyak sudah!.ermmm,I seorang pompuan yang ada lesen tapi tak berani nak bawa kereta sebab I suka duk sebelah pemandu sambil menikmati pemandangan sekeliling.I suka amik gambar guna camera,especially guna mr kens~ (my canon eos 550d).suka amik gambar tapi tak suka nak publish!.cukup untuk tontonan peribadi SAHAJA.kalau ada pun I publish,sikit je.hikhikhik.



k,tak tahu nak tulis apa,tapi kalau nak kenal lebih lanjut boleh ADD dekat FB |Eca Dwinky Asha|
jom lah JOIN segmen ini,klik dekat sini.|JOIN|.cepat join sebab tutup malam ne!.
kalau sudi,FOLLOW lah,nanti I FOLLOW balik,insyaallah :)

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*