.yeahaa,misi berjaya!.


^_ASSALAMMUALAIKUM_^

cehhh,misi lah sangat kan?!.ntah apa-apa je.kuikuikuikui.

Last saturday before balik kampung,I kan edit blog neyh.Hari tu sempat lebarkan blog je.susun sikit-sikit.Tadi petang,sesampai je dekat rumah,kemas-kemas barang dan ON lappy,kerjakan blog neyh.dari tadi jam 5lebih rasanya.Time nak edit blog,lapar la pula,rasa macam nak makan burger...pi la kat luar apartment neyh,tapi hampa.gerai burger tu tutup.terpaksala beli roti je.sampai rumah,sambung balik.

oke,I ceta serba sedikit pasal wajah baru blog ini.Nuffnang dan iklan churp-churp masih dekat atas.Saja letak,supaya bila ada visitors,dorang akan nampak tu...kot-kot "terklik",ada gak rezeki untuk I kan?!.Header kat atas dulu yang ada doodle,I dah buang.Kolum untuk header I buang gak...Bukan takde header ye untuk blog,cuma I gantikan dengan header di bahagian sidebar.<---tengok ada animation header tau!.Header ini I buat sendiri guna khidmat photoshop cs5.Ingat nak buat header flash,tapi tak berapa nak pandai lagi,so buat animation je.errr,kalau ada yang sudi nak buatkan header flash,sudi-sudikanlah yer.Kalau ada,bersyukur sangat.I taknak yang berbelit-belit tau...nak yang simple je.takyah letak gambar.please la inform kalau sudi eh!.Oh yeah,I buat dan letak header kat situ sebab tertarik dengan satu tutorial blog(luar negara) yang letak header dekat sidebar,macam comel je[macam I lah tue] (*___*)

Kotak follower I letak bawah header I tu.saja letak kat situ.Kalau dulu I pena letak kat atas post.Kali ne,I letakkan bawah header.Sebabnya?....bila orang nampak header tu,terus nak follow.Senang je kan?!.Bawah header pula,I letakkan feedblog Puan Zaza,jiran I.eh eh,ada yang sudi nak letak feed I dekat blog korang tak?!.Just inform me,so I boleh juga letakkan feedblog korang dekat blog neyh.It's what we called 'win-win situation'.Sidebar yang satu lagi,I letakkan iklan nuffnang,iShoutbox dan banner.

Yang terbaru dekat blog ialah 3 footer di bahagian bawah sekali tu.I letak tiga(3) supaya boleh letak another widget.SO,takdelah sidebar akan memanjang kebawah kan?!.Kat situ,sebenarnya I nak letakkan bloglist.So,nanti page bloglist akan dibuang.tapi bukan untuk masa sekarang.Insyallah nanti.Banner blog I belum ada lagi.Masih mencari ilham untuk buat.Actually,tak sabar bila ada banner sendiri,boleh tukar-tukar dengan korang kan?!.ne nak tanya,ada sesapa tak nak buatkan I doodle.I nak doodle perempuan kai tudung,lepas tu kat belakang ada whiteboard.dekat whiteboard tu,tulis "www.ecadwinkyasha.com".Takpun doodle perempuan kai tudung pegang buku.[tunjukkan I ne seorang bakal-cikgu lah].please do inform me kalau ada yang sudi ye.....

er er,ada sesapa tak nak I editkan blog?!.cepat-cepat email ke ecasha.89@gmail.com ataupun search nama I dekat FB (Eca Dwinky Asha).cepat cepat... (^________^)


p/s: esok ada kelas jam 02.45pm,tapi notes tak print lagi...eh eh,jom teman I lewat tidur,print notes.
.yeahaa,misi berjaya!.

5 comments.. read them below or add one

IntaNBerliaN IntaNBerliaN 17 October, 2011
seronok tang ayat last tu.. free ke edit blog?.. hihii

btw.. background blog eca sgt cantik.. suka dengan warna ni..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 17 October, 2011
@IntaNBerliaN...free xde,diskaun ada :D

thanks...tak pink sgt kan?!.hehehe
jennifersevilia jennifersevilia 17 October, 2011
cutenya blog ko caaaaa hihihihihihiii smlm aku baca blog kwn aku hihihi syok blog dya hihihihihi

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*