23to23 | zaman kecil dulu......



^_ASSALAMMUALAIKUM_^



zaman kanak-kanak memang indah kan?!.
Eca memang anak manja..eh kami adik-beradik memang dimanjakan!.tapi manja tu tak bererti kami tak berdikari oke?!.Parents dua-dua kerja.SO,waktu pejabat memanglah fixed!.Masa tu,kami adik-beradik tinggal dekat rumah.Masa itulah kami kena berdikari...jaga diri masing-masing.Belajar kemas rumah,belajar masak.Tak hairanlah seawal usia 10tahun,eca dah boleh masak.Jangan pandang rendah yerrr para jejaka!.wekkkk.

Zaman kanak-kanak dulu,......
# seronok main bola randes ala yang macam kriket tu arh.....
# kami pernah ada rumah atas pokok and it's pretty awesome!.naik panjat tali,turun pun guna tali ala-ala tarzan!.
# kaki ne pernah luka tertusuk besi!.tapi tak rasa apa pun.lasakkan.
# pernah main 'getah' then terjatuh kena batu-bata sehinggakan dagu ne koyak.Jangan hairan kalau nampak parut dekat dagu.
# pernah pergi tadika guna selipar.huahuahua.comel je.
# setiap kali parents beli barang dapur dekat kedai,nak join.Bukan tolong angkat barang tapi tolong tambah barang dengan pelbagai jenis TORA!.ahahaha

eh eh eh,masa kecil dulu,selalu buat macam neyh:


zaman kanak-kanak memang indah \(o.O)/

2 comments.. read them below or add one

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail Khumaera Ismail aka Mariam Ismail 03 January, 2012
tak penah maen randes tp bestfren maera selalu cerita psl permainan tu =)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*