takpe takpe,dia NAK MENANG



^_ASSALAMMUALAIKUM_^

takpe,dia join contest tu..hak dia.
takpe,dia buat entry macam tu...blog dia.
takpe,dia nak sangat...kita biarkan saja.

takpe takpe,tak memudaratkan kesihatan pun.
takpe takpe,bukan guna duit kita pun.
takpe takpe,tak ganggu hidup kita pun.

tapi bila,
dia buat entry....sampai semua orang teruja nak baca
dah tentu naik traffic dia
pakcik nuff puwn senang hati hulur sen
ooo,rupanya dia MENANG!.
eh eh eh,menang sampai macam tu sekali,
bukan sen weiii,,dah empat angka nilainya.

TERUJA tak?!.
weiiii,bukan ko yang menang,teruja sangat apasal?!.
ooo,SUPPORT kawan,nak ucap tahniah kata mereka.
nak tanya,ko menang yang mana satu?!.
tahap empat angka juga contest kau ikut neyh!.

LINK <--- teruja nak klik!.
...tapi rupanya LINK tu kan...
..kan..
..kan..
..kan..

bila kita tekan LINK tu,terus LINK tu menuju ke website yang membolehkan 
DIA MENANG CONTEST tu.
alahai,tak menang pun lagi,tapi dia buat-buat menang untuk membolehkan dia menang.

MENANG punya pasal
semua pun dihalalkan!.
oit,halal ke?..haram adalah~.~
menipu tue,tak baik noks!.
Allah marah,eca tak  marah...eca cuma tak suka cara itu.
Kalau nak memang,cuba sehabis baik.
bukan nak suka-suki buat entry macam tu.

alahai,ramai yang tertipu oleh si penipu
tak baik,tak berkat kemenangan tu nanti!

eca tak marah cuma tak berkenan sangat
SERIUS,macam nak umban ANGRY BIRD BOBOI dekat dia!.
kejam tak,takkan?!.ahahaha :)



nak cari macam-macam Gadget,termasuk iPad,iPhone,Samsung Tabs?
Flashmob terhangat di KLIA
Petronas HANGATkan Tahun Baru 
Sambutan CNY bersama Biskut Julie's
takpe takpe,dia NAK MENANG

4 comments.. read them below or add one

Azie Azman Azie Azman 25 January, 2012
azie pun pernah jugak jumpak orang macam tu..
takpe la..biarkan je dia :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 January, 2012
@Azie Azman....xpe xpe,dia nak sangat menang kan?!.kita iya kan saja lah..hahaha :)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 26 January, 2012
samalah... akak pun pnh terkena gini..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 26 January, 2012
@IntaNBerliaN..tengok ramai yg terkena kan?...ish,kdg2 bila ingat balik,geram pula.huhuhu

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*