balik kampung ooo balik kampung


Assalammualaikum.

hye hye semua readers.Dua tiga hari ne,eca gembira sangat....bukan dapat hadiah puwn.tapi dapat RAMAI KAWAN BARU!..awak lah tu,yang tengah baca entry ini (*-*)

sekarang ne tengah nak packing-packing barang sebab eca dah nak balik kolej!..yeah,semester 8 dah neyh...."junior ketepi sikit,bagi senior lalu dulu" <--boleh tak cakap macam tue?.ahah!.



Lagi berapa jam nak balik kampung pula,sekarang berada di rumah parents...nak balik Kota Belud pula.Malam ne ada majlis kahwin dekat kampung..so,kena pergi.Tadi pun dah ditugaskan oleh parents untuk menyediakan keropok goreng untuk disedekahkan.Sempat juga bake cake...eh eh,bukan eca yang bake..eca tukang tengok je.(nanti eca update pasal tu!)

tapi ada sesuatu yang membuatkan eca sedih.ermmm =.=".Dah inform dekat my mom pasal Rumah Terbalik-The Up Side Down in Borneo...Mama cakap,"oke,nanti kita pergi!".Then,tadi tengahari ask her again..konon-konon nak susun jadual perjalanan.Then my mom cakap,"...lain kali la pergi,nda lari juga rumah tue". [nda-tidak,'nda' merupakan bahasa sabah yang bermaksud tidak!]...hampanya hatiku!.sedihhhh.tapi takpe la,nanti boleh pergi,dah rancang-rancang dengan kawan gak.hikhikhik.


so,doakan perjalanan kami balik kampung dan balik KK pada hari Isnin nanti.

terima kasih dah terjah sini,nanti eca akan terjah kalian semula! (*_*)
balik kampung ooo balik kampung

2 comments.. read them below or add one

Mama Ema Mama Ema 03 February, 2012
akak pun balik juga...
hudahassan hudahassan 03 February, 2012
selamat bercuti eca :)

jgn tgk jek org buat kek uw . hehe .

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*