Bila mereka jadi blogger =.="


Assalammualaikum.

best ke jadi ada blog neyh?.
pertanyaan dari bakal-kakak-ipar!.

uiyoo,blogger bha tue!.
-ayat tak boleh blah dari si abang.

tetiba,suatu petang yang indah...bertempat di Tg Aru Food Court,si abang bertanya,"kau kenal Ben Ashaari".=.=",siapa tidak kenal Ben Ashaari!!!.si abang mungkin juga terkena simptom Ben Ashaari sebab officemate beliau juga seorang blogger.Nak kenal,si SyuwaiStory|bukan cerita tentang coklat| and her blogshop yang menyajikan barangan yang lawa-lawa!......tapi sekarang,insan-insan yang bertanya tu.....dah ada blog!.#terberjangkit ke apa neyh?.hahaha.

personal blog (mungkin akan jadi B2B blog) untuk si bakal-kakak-ipar.
photography blog dari si abang.#si abang pengguna camera filem..tapi dia juga banyak mengajar eca pasal dslr..dan terimakasih atas tripodnya(mr kens~ ada kaki uda!)...kira hadiah bday la ya!.muahahaha.

..dan si kaklong mula tertanya-tanya:::...


mestilah syok kan,bila dapat kongsi cerita dengan teman-teman...baca cerita teman-teman lain.dapat $$$ satu bonus lagi.hahahaha.

si kakak tertanya-tanya pasal blog bertukar cerita the princess man...tiba-tiba,si bakal-kakak-ipar tanya kerja kosong dan si adik pula macam sedang jeles!.apakah?!.hahaha.


jemput singgah dan follow kalau sudi blog mereka

lupa nak cakap,Blog Jijie Lah diedit oleh Eca Dwinky Asha.Kalau nak buat tempahan edit blog,boleh rujuk disini.sekian,terima kasih!.

1 comment... add one now

kay_are kay_are 25 February, 2012
ni link episod 10.. sile amek.. cepat sebelum youtube buang!!

http://www.youtube.com/watch?v=zMYuAUqH2Os

kalau nak sume ep brader ni ade kot..

http://ezany-kun.com/

nak suruh pos.. tak cukup rajin =P g pun tak kacak, cool je =P

kesimpulan.. blogging memang best!! dah dapat link vanila coklat ^__^

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*