Cop Nama dah ada.


Assalammualaikum.

3months ++  lagi!.....
cop cop cop,bukan menghitung tarikh apa-apa eh...eca just menghitung tarikh untuk praktikal.Ada 3bulan ++ lagi.Tarikh sebenar tak pasti lagi,tapi dalam penghujung Mei atau awal June.Tolak tambah masa cuti,cuti umum,cuti bersalin eh eh?!....tinggal 3bulan++ lagi!.Nervous?.Memanglah...dah lama tak berdepan dengan murid-murid...ehem ehem,murid-murid yer!.Sila bagi laluan,cikgu nak lalu......

Sempena praktikal eca yang tak lama lagi tu,eca pergi buatlah cop nama sendiri!.awesome,ceh tetiba kan?!.Jom tengok-tengok jap :)


selain bertindak sebagai cop nama,benda comel ini juga berfungsi sebagai keychain.
#eca letak kunci rumah dekat sini!.muahahaha


tulis nama penuh + nombor IC.
#comel kan?

harga baru RM18.siap dalam tempoh 1 jam je.
memang dah lama teringin nak cop sendiri,sejak my mama buat cop nurse dia.
ingat tuk blog puwn nak juga..#ngade pula kan?!.hahahaha. :)

kalau nak,boleh eca tolong...RM25 termasuk pos+kos-kos terbabit.


kelas jam 12.30pm-02.30pm.
last class tuk minggu neyh.rabu-ahad:CUTI.
boleh blog puas-puas.........

6 comments.. read them below or add one

:: Cik Nur :: :: Cik Nur :: 21 February, 2012
cuti bersalin yg tak tahan tu..! hehehe

Cik Nur punya cop nama, mana meghilang tah..hihihi
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 21 February, 2012
@:: Cik Nur ::,hakhak,cuti keperempuanan..muahahaha.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 21 February, 2012
@Saya Disini...eca buat untuk cop hsil kerja murid...letak nama,nnti tinggal tandatangan lagi.muahahaha XD
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 21 February, 2012
wah..ade chop sndri la..
tp nape bubuh no IC dear?
xbahaya eh?
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 21 February, 2012
@Nisa Greennnpanda,alamak..baru terfikir!..urm,nak kena tukar gmbr ne :(

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*