Result of Semester Holiday Activities.


Assalammualaikum.

Masih ingat tak,sebelum cuti semester yang lepas,eca ada tulis berkenaan aktiviti cuti semester yang eca nak buat sangat tue....baca di sini ---> Planning The Semester Holiday's Activities.So,here the result :)

1) Decorating Own Room.
Disebabkan sepanjang cuti semester tu,tidur dekat bilik adik (he's got aircond in his room T_T").So,rancangan mendecorate bilik sendiri tu tak berapa nak berhasil.tapi good news,I change the mattress on another side and it easier for me then....

Got new lamp!.muahahaha,simple one.But still planning to buy lamp-desk for me.When I need to stay up and doing my lesson-plan or teaching aids or maybe blogwalking,no need to switch on the main lamp.

Mosquito net?!...pending!.But oredi ask my mom for it...and yet 'new bed' still pending.hahahaha.

2) Doin' Felt Craft.
yeahhhh,I done it well.But only two are done.Then,I'm so lazy to continue it.............Lets check it my felt craft.



bentuk love + E (e for eca ye!,jangan ingat nama BF pula.)

eca buat dua je....ne pun dah bersusah payah!.muahahaha.satu gantung bersama-sama pendrive yang dibawa kehulur hilir...satu lagi gantung dengan cop nama+kunci rumah.Jika jumpa,sila kembalikan semula.
\hahahahahahhaa/
sebenarnya kan,dua benda ne selalu campak dalam beg kalau nak pergi kuliah!.
bila perlu baru lah meraba-raba isi beg tu.


Jadual semester neyh masih terumbang ambing tahu tak?!...geram sangat tapi tue lah pasal,kena banyak bersabar....Memula ingat kelas hari Isnin + Rabu je.Dua subjek setiap Isnin & Rabu.Bila tengok group kelas eca,ada pula pertukaran jadual,pertukaran lecturer,class clash dengan subjek lain...ish,macam-macam ada!.So,dipendekkan cerita....by next week baru boleh announce jadual sebenar,baru boleh buat jadual untuk bahagikan masa study+blog.Sekarang,..jadi nelayan diatas kapal,mengikut arus ombak yang beralun.#eh eh,pepatah......

btw,semalam eca tak berapa nak sihat,ikutkan dah berapa hari...tapi gagahkan hati untuk berBW dan update ringkas-ringkas...Episod WW pula hanya dapat update 2 je semalam....sebab laptop baru pasang RAM baru,bila pasang RAM,terus format balik!..dari Windows XP dah upgrade pergi Windows 7 Ultimate.Baru tapi dah rasa best sebab LAJU.......tapi,photoshop CS5 tu pula banyak songeh.terhegeh-hegeh buat kerja.muahahahaha.So,yang nak eca editkan blog,diminta bersabar ye...bukan taknak buat,eca buat tapi mengambil masa membiasakan diri. ^-^

4 comments.. read them below or add one

lurun namzar lurun namzar 23 February, 2012
comel felt yg eca buat. :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 23 February, 2012
@lurun namzar,hehehehe...belum smpai tahap boleh buka bisnes.muahahahaha
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 23 February, 2012
wah.. dh pandai buat felt skrg yer..hihii
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 24 February, 2012
@IntaNBerliaN,bolehlah sikit2..masi belajar2 lagi.hahaha XD

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*