Rumah Terbalik[Part 6]


Assalammualaikum.

Rumah Terbalik's story sampai ke penghujungnya...memandangkan Rumah Terbalik FM Giveaway akan berakhir esok[28/Februari/2012].So,kali ini eca ceritakan apa sebenarnya yang terjadi selepas episod menghabiskan duit di GiftShop dengan membedal sehelai baju dan 3biji Fridge Magnet.Bagi yang baru mengikuti cerita Rumah Terbalik,sila baca episod-episod sebelumnya.


Selepas keluar dari GiftShop dan Cafe,kami bergerak agak slow sebab teruja menikmati pandangan Rumah Terbalik sambil ambil gambar.Then,disebabkan dah penat sebab keterujaan,kami pun decide pulang balik ke rumah.Tapi sebelum tu,bapa eca sempat pula nak tengok Kancil Terbalik yang berada diluar rumah tue.Sebelum ne,bapa tak perasan......

So,untuk anda...


JDX 6168
#pergi kedai jual nombor ekor.....6168.esok 1st-prize!.muahahahaha[TIPU SAHAJA!!]

ini episod terakhir.insyaallah,kalau ada rezeki datang sini,eca cerita lagi.
siapa yang nak datang sini,informlah eca..nanti eca leh tolong korang kalau-kalau sesat jalan.
*hikhikhik*

5 comments.. read them below or add one

..cik gugu.. ..cik gugu.. 27 February, 2012
pening pale tgk pic tu -.-
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 27 February, 2012
peliknye.. tp msti sronok kn dpt gi sane, hehe...

btw, eca, thanks ye coz editkn blogshop sy.. sy ade mention awk kat blog, hihi~.. ^_^
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 28 February, 2012
pelik tgk kete tebalik camni..hihii
Mama Ema Mama Ema 28 February, 2012
tapi boleh ambik gambar kat luar jerkan..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*