satu BATANG tak cukup...sangap sangat dah neyh!


Assalammualaikum.

GF : err..awak.
BF : yer sayang.
GF : sedap ke BATANG tu?
BF : errr...
GF : berapa BATANG dah?
BF : ala,satu BATANG je.
GF : yela........................................
      _̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ 

sebelum sarapan 1 batang, lepak bersama kawan 1 batang ,sebelum masuk kelas 1 batang, kuar kelas  1 batang,selepas makan lunch 1 batang, lepak bersama kawan g 1 batang,time pulang dari kolej 1 batang , dating ma saya pun 1 batang . lepas makan malam 1 batang lagi , sebelum tidur pun 1 batang 1 hari boleh habis 1 kotak rokok .




BF : erk...%^&*(!@#$%^&.




awak awak awak!!!.
satu BATANG tak pernah cukup kan?.

satu BATANG tak cukup...sangap sangat dah neyh!

3 comments.. read them below or add one

hudahassan ^^ hudahassan ^^ 13 February, 2012
apelah eca nihh . huhu . batang rokokkk . hadoi ! hahaha :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 13 February, 2012
@hudahassan ^^,hak hak hak.....batang tu,sensitif weii :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*