Selamat Ulang Tahun Sayang


Assalammualaikum.

Last year merupakan tahun pertama jadi makcik...tahun ne dah setahun dah.Alhamdullillah.Hari ini genap umur babychenta setahun.kita layan dulu gambar-gambar babychenta oke?.

*sehari*

*my 1st time meet her*

*her 1st raya*


*babychenta & her mummy*

Banyak lagi gambar dia neyh,tapi bila nak upload,lupa nak resize neyh!....grrr.xpe xpe,macamlah blog ne nak lari kemana,next time eca upload lagi!.

untuk nurul hasanah a.k.a babychenta;;;
mama doakan cinta akan membesar dengan sihat..sentiasa cantik,sentiasa comel,sentiasa bijak.mama doakan cinta akan menjadi anak yang membahagiakan keluarga.happy 1st birthday sayang :)
mama love you! (^-^)




{ 12 comments.. read them below or add one }

Syuhada Nasya Syuhada Nasya 09 February, 2012
comel nya bbychenta .. smogabeliau akn mnjdi anak yg solehah :))
Bunny Nur Riena Bunny Nur Riena 09 February, 2012
alolololo... ingatkan baby awak tadi.walau apa2 pun, Riena nak ucapkan selamat ulangtahun yang pertama to you baby sayang... comel ar... kirimkan peluk cium sayang kat baby ek... comel sangat2...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 February, 2012
@Syuhada Nasya..tengok mama dia la,sama je comel kan?.hehehehe....insyaallah..kita doakan sama2 yer :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 February, 2012
@Bunny Nur Riena,bukan la dear.kaklong punya baby.hehehe.terima kasih dear :)
Atie iskandar Atie iskandar 09 February, 2012
comelnya.. heppy besday sayang, semoga jadi anak yg solehah ye :)
mish eden mish eden 09 February, 2012
comelll...p eden ank buah pn xde lg...kena tgu eden kawen dulu kot..ehh? hahaha
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 09 February, 2012
comel!! semua baby comel2.. geram je.. ni yg xsabar nk prgnnat ni..hihii
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 February, 2012
@Atie iskandar,..comel kan?.perangai pun comel gak neyh.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 February, 2012
@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail,kalau baby eca xthu la camna kan?.hikhikhik. :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 February, 2012
@mish eden,itu bukan anak buah da eden..itu anak sendiri lah.hehehhe :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 February, 2012
@IntaNBerliaN,hahaha..xsabar anak kedua means kena usaha lebih kak.hahaha XD

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*