semua rasa itu ada.


Assalammualaikum.

dua tiga hari ini sepi dari dunia blog kejap.kesibukan menyelubungi hidup seorang ecadwinkyasha.muahahaha.sibuk kalah-kalah menteri la katakan!.Sibuk bukan apa,saja melarikan diri kejap,sebab apa?!...merajuk dengan blog.#erkkk.maka,terhasillah entry scheduled dua tiga hari yang lepas.lepas ne,kena rushing reply komen kawan-kawan dan berblogwalking dengan sepantas kilat.

seriously,nak merajuk lah dengan dunia blog neyh.hehehe.merajuk dengan nuff sebab tak bagi BE.arghhh,rindu BE sangat-sangat.Harap dalam minggu depan,dapat BE baru!.hahaha.<--harapan indah hanya sementara...tu pasal hari tu terletak pula iklan adverlets.muahahaha.sekali status dekat nuff jadi ordinary,menangis ooo.Tapi takpe,biarpun beberapa hari je letak iklan adv tu,adalah earning yang memberansangkan.So,ingat nanti kalau nuff dah cashout,boleh letak adv.Buat masa sekarang iklan adv duduk elok dekat blog ecagiveaway!.heho.

klik SINI untuk ke blog ecagiveaway.
pssstt.....anda dialu-alukan untuk TAG eca untuk sebarang contest/giveaway.



sekali lagi merajuk bila,...ehem ehem ehem..ada blogger copy-paste entry kesayangan eca. T__T"
entry yang dimaksudkan ialah ---> klik SINI lah!.tapi bak kata seorang teman,"sabar tu separuh dari iman".So,sabarlah...orang yang sabar disayang Allah.Dengan penuh kesabaran,pergi pula komen dekat blog dia dan tulis,"macam kenal je entry ne".<--sweet je tulis macam tu kan?.hikhikhik.



dari pagi tadi sibuk mengedit blog sister-in-law to-be.Abang eca punya awek lah!!!...jemput follow blog dia ...Coretan Hatiku.#seriously,blog dia lagi lawa dan kemas dari blog eca T__T".ada lagi dua tiga blog sedang menanti untuk dinodai.muahahaha.tolonglah percaya,lepas habis edit sume blog dari blogger-blogger berkenan,blog ini akan berubah wajah sekali lagi. muahahahaha.Kalau nak eca editkan blog korang,jangan malu jangan segan antar detail dekat ke email eca --> ecasha.89@gmail.com

nak tanya siapa sini PEMINAT Ustaz Don?..Ustaz Don dalam rancangan 30minit bersama Ustaz Don?...boleh tak tolong jawab survey di SINI dan SINI.sudi-sudikanlah menjawab survey tu ye..tolong kawan eca buat assignment pula.hikhikhik *-*

cukuplah membebel..nak sambung BW sambil layan MegaMovie.muahahaha.


{ 10 comments.. read them below or add one }

:: Cik Nur :: :: Cik Nur :: 17 February, 2012
eca..lock la..xbg org copy paste..cm blog nur..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 18 February, 2012
@:: Cik Nur ::,lock?...xleh la nur,sbab blog eca ne ada tutorial.xnak la pla org xle tgk tutorial kan?
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 18 February, 2012
wah, makin maju bisness eca ni..hihiii

bagus2 :-)
hudahassan ^^ hudahassan ^^ 18 February, 2012
alala . cian nye . dye tak mintak izin eca ke ?
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 18 February, 2012
@IntaNBerliaN,hahaha....hari tu teringin nak makan kek coklat,awek abg tlg buat..so,ini imbalannya :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 18 February, 2012
ala, siannye eca ade org copy paste entry eca...die ade credit to eca x?

wah..mmg lawa aa bog awek abg eca tue..eca yg design eh? serious comel~!! rs xsabo lak tibe2, hehe.. ^_^
Papa Mifz Papa Mifz 18 February, 2012
kdg2 kecewa gak ngan nuff...huhu
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 20 February, 2012
@Papa Mifz,bukan kadang-kadang lagi.ah selalu.haahaa XD

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*