sedih,gembira,teruja.


Assalammualaikum.

hari ini sedih sikit.
sebab niat nak jumpa Kak Ema,dia tengah bercuti dekat Sabah.
tapi tak sempat nak jumpa,time eca call dia,LINE PHONE tak de,so.....#paam-paamlah.
lepas tu,bila dah dapat,dia pula dah On The Way balik KK.
T__________T"

so,takde entry blogger meets blogger.
hopefully can meet up someday.tak di Sabah,di Putrajaya tahun depan.
TAHUN DEPAN AKAN KONVO DI SANA.hikhikhik.

then,gembira yang terlebih-lebih.
sebab tengok Buffered Earnings semakin menaik dan menaik.
*satu BE je puwn,tapi takpe lah...satu pun satu,takde saingan.Sentiasa ada iklan BE dalam blog*


lepas tu,dapat lagi tempahan edit blog.
eca akan cuba berusaha siapkan yer kalian.
hari ini baru 1 blog siap,1 blog lagi tengah OTW design.

harap korang tak marah dengan eca.
#please jangan marah yer.eca akan cuba siapkan juga semua tempahan.


teruja lagi,bila dapat tersenarai dalam Projek 100 Bloggers Bro Framestone.

akan hantar hantar laporan kepada Bro!.#semangat kau ca!
wah,macam ne kena kerja lebih.

boleh pengsan eca camne..ngeee~
mana nak catch-up study,nak siapkan tempahan template blog.
uwaaa...eca kena kuatkan semangat.
gadis yang kuat takkan cepat mengalah!!!.
gadis yang cekal tak kenal erti putus asa!!!.
gadis yang comel akan terus maintain kecomelan!!!.#eh,cam takde kaitan je.

so,hari ini perasaan tu bercampur baur.
sedih then,kawan-kawan buat eca happy balik.
terima kasih kawan-kawan.


kawan yang menceriakan kita dikala kita sedang bersedih adalah kawan yang paling berharga,
bukan kerana mereka tidak bersedih dikala kita bersedih..tetapi mereka berusaha untuk buat kita gembira semula tatkala kita bersedih.

4 comments.. read them below or add one

dya nasir dya nasir 29 March, 2012
tak mau lah sedih2..senyum sikit..
tahniah ye
sal ya sal ya 29 March, 2012
tahniah eca. hehehe... berusaha la sebaik mungkin. eca boleh.
fieda fieda 29 March, 2012
tahniah eca..be meningkat,tempahan edit blog pun meningkat pastu tersenarai plk dlm projek 100 bloggers tu..mmg rezeki eca sungguh la..
sue zainun sue zainun 29 March, 2012
rezeki eca nih..alhamdulillah..
insyaallah di lain masa ketemu juga tu..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*