Saya Mahu Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30 dari Eyriqazz.Com


Assalammualaikum


23 Properties by 30?!....sila lah PERCAYA,walau sebenarnya sukar untuk dipercayai.yeee,eca sendiri tak tahu macam mana nak perolehi 23 buah rumah sebelum umur 30 tahun.Even my parents sendiri even dah 50++ baru ada 3 biji rumah (2 rumah teres,1buah rumah atas tanah sendiri.Alhamdulillah.)


korang pun mesti tak percaya kan?!...bagaimana nak dapatkan 23properties by 30?!...pening pening macam mana nak dapatkan...tapi mari bersama-sama baca buku WTF? 23 Properties By 30,agar segala kekusutan dapat kita leraikan!.hikhikhik.......

macam mana nak dapatkan buku ini?!...jom jom join 

Give Away | Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30




Saya Mahu  Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30 dari Eyriqazz.Com



23 Properties by 30,buku wajib beli.
kot kot menyangkut sebiji dua rumah before 30.hahaha.


umur sekarang 23 tahun..ada 7 tahun sebelum 30 tahun.
persoalannya : mampu kah?!.dengan hutang ptptn sebanyak 39k tu.
(@.@)

{ 12 comments.. read them below or add one }

Eyriqazz Eyriqazz 06 May, 2012
2-3 biji rumah tu memang mampu direalisasikan,...saya beli rumah pertama pun usia dalam 26+..rumah kedua dlm 28... planning for 3rd house this/next year...

yup, memang best buku ni...lebih2 lagi bila dah dpt jumpa penulis buku ini sendiri...
AkmaFaizal AkmaFaizal 06 May, 2012
pelan2 kayuh...dah baca buku tu mesti tau rahsianye nak memiliki hartanah sebanyak itu. Insya Allah..

nak ajak join ga,klau nak jadi sponsor pun dialu2kan..hehe
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 06 May, 2012
good luck eca..

buku ni mcm best.. tp akak thn dpn dh 30 thn.. so, camne ni..hahahha
Cik Nur Cik Nur 06 May, 2012
39k...?
pengsan dengar...!
boleh beli keta viva cash sebijik..!

hehehe
kay_are kay_are 07 May, 2012
2,3 properties tu rase leh lagi... leh usahakan.. tapi 23 properties?? memang hebat sape yang leh wat!
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 08 May, 2012
@Eyriqazz dpt buku tu pun oke lah.hehehe,da cri sekitar popular dkt sabah ne,xjumpa.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 08 May, 2012
@AkmaFaizal ingt mcm tu la...sbb nak plan awal2 tuk masa depan.heehee
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 08 May, 2012
@IntaNBerliaN tu lerr kak,tertarik dgn buku tu.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 08 May, 2012
@Cik Nur,tau xpe...ne keta xde gi,hutang dah byk tu.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 08 May, 2012
@kay_are hahaha,kena fikir cmna nak dptkan.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*