Terima Kasih Bloggers!


Assalammualaikum.

Semalam eca buat segmen kecil-kecilan kan?!..ala Pencarian Bloglist tu...segmen ini bertujuan untuk menyenaraikan blog-blog dalam satu himpunan di blog eca ne,bagi memudahkan sessi blogwalking,blogjumping dan sebagainya....kan dah kata,eca punya kekangan waktu untuk berblog kerana kerja yang amat banyak!!!.grrr.even email & FB tak buka lagi ne.hihihi.

Jom terjah dulu BLOG-BLOG yang lapor diri =)

Terima Kasih Bloggers!

{ 16 comments.. read them below or add one }

Myra Jay Myra Jay 03 July, 2012
Jom sama2 kita terjah menerjah :)
Natasha Natasha 03 July, 2012
sy ade dlm list.. :) hihi.. nk terjah mereka.!!.
MamaEma MamaEma 03 July, 2012
INSYAALLAH....

blog macam eca ni pun okey juga..hehehe
Riena Haiqal Riena Haiqal 03 July, 2012
terima kasih cikgu. hehehe (versi upin ipin).. hakhakhak..
Cik Nur Cik Nur 03 July, 2012
blog eca, mmg sedia ada dalam list nur.. ;)
Boni JLL3 Boni JLL3 03 July, 2012
sob2.. tak tersenarai pun.. :(
Boni JLL3 Boni JLL3 03 July, 2012
hehehehe.. saje je buat drama.. hahaha.. tapi kan.. kenapa saya punya dihighlightkan???macam ada sumthin tak kene je..hehehehhe
azizah :) azizah :) 03 July, 2012
hahaha tenkiu eca syg!
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 03 July, 2012
eh2 solehah men letak je ni.tup2 masuk.hehe tq akak. :)
KorN KorN 04 July, 2012
rugik x join hari tu... xpe2, bulan depan buat lagik okei..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 04 July, 2012
ohhhh blog yg ada senyuman manis tu pun tersenarai yer... muahhahhahah ;p
izz iizza izz iizza 04 July, 2012
nk terjah juga la..:)
anisalya anisalya 05 July, 2012
ada kekangan sikit nak terjah2 ni. husben baru balik, anak2 demam pulak. line tenet plak cam sengal skt. adeh...
Masya Masya 05 July, 2012
blog saya yang akhir sekali.. hihihihi....

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*