Mr N masih sayang eh?


Assalammualaikum.

eca kan, jenis orang yang setia *SILA PERCAYA dengan mata keatas, tangan ke bahu*
bukan apa, dari dulu SETIA aje dengan dia, pernah sekali tukar tapi TAUBAT terus taknak curang-curang tau.Pernah gak terdetik dihati, apatah lagi bila ada sesuatu terjadi.Kalau dah SETIA, memang SETIA lah kan?!.nasib baik keSETIAan berbalas bila awal bulan January Mr N masih beri kasih sayang.Tengok gambar kat bawah ne :


ada 4 kasih sayang dari Mr N, satu dah luput kasih sayang tu.hihi!..Happy sebenarnya.Eca tengah tunggu cek dari Nuffnang sebab baru cashout akhir bulan Januari...tapi kan, ada 1 cek masih tak sampai ke tangan eca...tak tahu nak salahkan siapa.Dah email kat Nuffnang, kata da SENT (yerp, da terima email gak) tapi bila tunggu-tunggu, sampai sekarang takde.Last-last daku tukar alamat hantar cek tu.Tak percaya tul cek tak sampai-sampai, SEDIH tau!..penat lelah berblog, cek hilang gitu je...uwaaa, nak nangis tau!!!.Nasib Mr N pujuk baik punya, awal tahun ne bagi CPUV bebanyak.Kalau korang nak merebut kasih sayang Mr N, boleh KLIK entry ini : Tutorial & Tips Dapatkan CPUV Nuffnang.

till then, 
stay LOVES, stay POSITIVES, stay HEALTHY.