Inteemor Jamu Moden untuk dalaman & luaran wanita.


Assalammualaikum korang!
cehhh tajuk eca, hebat benar bunyinya..sama hebat dengan Inteemor.urm, kenapa eca cakap HEBAT?!..sebab eca dah guna dan terbukti keberkesanannya.Kenapa Inteemor menjadi pilihan eca?!...Sebelum tu, nak gtau Ephyra ne hasil campuran Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Kunyit, Kolagen, Dong Qui, Akar Serapat, Habbatussauda, Buah Tin, Aprikot Seed, Acai Beri, Delima, Aloe Vera, Durian Belanda, Sireh dan Madu.

1. Haid yang tidak teratur.
eca akui masalah ne merupakan masalah besar bagi eca...dah 27tahun ne, takkan selamanya nak haid tu tak teratur kan.Apatah lagi, bagi perempuan kalau tak buat haid tu jadi teratur kang susah pulak nak merancang dapat anak (bunyi macam tengah merancang pulak...gua bujang lagi oi!)..bulan Jan and Feb, haid oke. Tapi bila bulan Mac, jadi tak okey lak.lambattttt sangat!...So, decide amik Inteemor dan alhamdulillah tengok syok travel, dia muncul pulak.

2. Masalah Keputihan.
Perempuan dan masalah keputihan, sakit hati kan?!..tapi Alhamdulillah...sekarang dah oke.Macam aritu, lepas habis je period, eca rasa keputihan banyak sangat.Baru nak amik Inteemor sebab masa datang bulan takleh tau amik inteemor. Alhamdulillah, lepas amik inteemor keputihan pun takde...=

3. Lebih bertenaga.
Mula-mula ambil Inteemor, eca sendiri terkejut dengan perubahan diri. Tetiba macam lebih bertenaga pulak....terlebih rajin bolehlah makcik-makcik masuk meminang.ehhh~ Tapi betul ne tak tipu...cuma kena ambik Inteemor pada waktu yang tepat dan teratur baru lebih bertenaga gitu.Macam eca, eca amik Inteemor ne dua sudu sehari. 1sudu selepas bangun pagi dan 1sudu sebelum tidur.



Sebenarnya, banyak lagi kelebihan Inteemor ne...Eca senaraikan untuk rujukan korang :
  • Mengetatkan, menegangkan & merapatkan otot faraj
  • Membuang toksin dalam badan
  • Melawaskan sistem penghadaman
  • Melancarkan perjalanan dan kitaran haid
  • Membuang angin dalam badan
  • Mengurangkan bau badan 
  • Mengatasi masalah kemaluan berbau
  • Menguatkan keinginan hubungan seksual
  • Membentukkan punggung agar lebih menawan 
  • Menyuburkan rahim & merapatkan pintu rahim
  • Mengurangkan masalah lemah tubuh badan
  • Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita yang menopous
  • Menghilangkan keletihan dan kesakitan sendi
  • Menghalang jangkitan kulat dan virus
  • Memberikan perlindungan antioksidan yang tinggi
  • Meningkatkan pengaliran darah (membantu dalam meransang seksual wanita)


Ohya, pengambilan Inteemor ne adalah sesuai untuk Anak dara/ Wanita Berkahwin/Wanita Berpantang/Ibu Menyusu. Bagi wanita yang berusia 18-30tahun, dicadangkan untuk minum 1sudu besar sehari waktu pagi dan malam. Manakala, bagi wanita yang berusia  31tahun ke atas, adalah dicadangkan untuk minum 2 sudu besar sehari waktu pagi dan malam. Untuk dapatkan kesan lebih efektif, baik teruskan pengambilan Inteemor ne...Jangan pulak, tak nampak kesan seawal pengambilan dan stop yer then tukar p suplemen yang lain, memang taklah berkesan oi!...


Eca beli Inteemor dengan Blogger IntaNBerlian, tentulah dengan harga promo waktu tu.Hanya RM59 masa eca beli sebab untuk Sabah & Sarawak, tambah RM10 daripada harga promo RM49....tapi sebenarnya, eca dapat less lagi tau, cuma taknak cakap dekat korang berapa. Eca kan pelanggan tetap @ehhhhhhhhh?!

kalau korang nak beli atau hanya nak tanya-tanya dulu, 
boleh contact Kak Zarina (013 530 9850) atau PM kat Facebook : Zarina Tazari.  
ehh, lupa nak cakap Inteemor ne adik-beradik Ephyra tau.So, bukan setakat Inteemor je malah korang boleh beli Ephyra, Ephyra Skin Bar dan Ephyra Skin Nano jugak dengan kak Ina...sila-sila PM beliau secepat mungkin tau~

{ 7 comments.. read them below or add one }

azizah green line azizah green line 29 March, 2016
wahh...jamu.. ni rasa nak try jamu2 ni...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 30 March, 2016
cun la blog org ni.. bukan main lagi warna pink..hehhe
Amy Hilmirda Daud Amy Hilmirda Daud 31 March, 2016
Macam best aje jamu ni...
cantiknya blog ni :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 04 April, 2016
sila sila..sedap ne tak tipu
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 04 April, 2016
best sangat kak...cubalah~
The KehalusanKelembutan The KehalusanKelembutan 09 April, 2016
salam singgah dari blog kak mia.
http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*