Minyak Herba Asma Mujarab


Assalammualaikum.
ohyeahh, hari ini eca nak perkenalkan satu lagi benda wajib ada kat rumah especially buat mereka yang ada anak kecik iaitu MINYAK HERBA ASMA MUJARAB. Minyak Herba Asma Mujarab selamat di gunakan untuk bahagian luaran tubuh badan sahaja.Selain tu, Minyak Herba Asma Mujarab juga merupakan penawar nombor satu untuk asma, lelah, semput, batuk, kahak, selsema dan beberapa masalah lain seperti sakit gigi,gigitan serangga,lenguh,tergeliat,luka,sakit perut,terkena api,kembung perut dan lain lain penyakit lagi. 


testimoni Minyak Herba Asma Mujarab, dari segenap lapisan masyarakat boleh gunakan tau~

one for all lah kiranya Minyak Herba Asma Mujarab ne!!!!..Tak rugi beli kan? 
Bercakap pasal beli Minyak Herba Asma Mujarab ne, eca nak ingatkan koranggg...
PASTIKAN ORI, BARU BELI!
yeee awak-awak semua, sekarang ne kan mudah aje nak meniru benda-benda lain. Tak terkecuali ada pihak yang cuba memanipulasi packaging Minyak Herba Asmak Mujarab...kita tengok gambar dibawah ini ::




eca sertakan sekali Video Penerangan mengenai Minyak Herba Asma Mujarab, so korang boleh kenalpasti minyak yang original mahupun tiruan!.

ingat yer
 pastikan ori, baru beli!

Untuk maklumat lanjut mengenai Minyak Herba Asma Mujarab, korang boleh terjah :
Website :: http://herbaasma.com/
Facebook Minyak Herba Asma Mujarab (https://www.facebook.com/PenawarSemputLelahDanAsma)
atau boleh hubungi : En. Hafis 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)
Puan Nurul 017 6239935 ( Produk Owner)

2 comments.. read them below or add one

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 30 December, 2016
kadang keliru dgn myk ni..huhuh
QasehnyaRania QasehnyaRania 06 February, 2017
nice sharing eca. ciksu x pernah jumpa lgi nih..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*