Pemenang Welcoming January Giveaway


Assalammualaikum semua.
yeah, tak sangka pulak eca bilamana Welcoming January Giveaway mendapat sambutan sehingga 48 penyertaan...serius, eca ingat dalam 20++ je yang sudi join, rupanya RAMAI gak yang berminat yer. Hadiahnya menarik ke?..lupa pulak wat survey korang nak hadiah apa kan! Ha Ha Ha, nanti kita wat survey tau...(korang komen kat ruangan komen tu, ti eca pertimbangkan yer)

So, dari 48 penyertaan tu, eca printkan url blog, gunting dan lipat..kemudian cabut!!!.

dan pemenangnya ialah .........



Tahniah kepada kedua-dua pemenang!!!. Sila hantar detail : Nama / Alamat Surat-Menyurat / Nombor Telefon ke email : ecasha.89@gmail.com atau boleh komen dalam ruangan komen dibawah. Kepada yang tak bernasib baik, cuba lagi pada Lovely Februari Giveaway yang bakal berlangsung pada 1hb - 11hb Februari 2017.


ohya, kalau sudi, komenlah kat ruangan dibawah ini korang nak hadiah apa!.Kot-kot boleh dipertimbangkan kelak...hihihi.

4 comments.. read them below or add one

Fhatin Amelia Fhatin Amelia 25 January, 2017
tahniah pemenang!
https://mellyacrayola.blogspot.my/

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*