TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.
Showing posts with label review pengiklan. Show all posts
Showing posts with label review pengiklan. Show all posts

Suplemen Susu Ibu Shaklee membantu proses penyusuan.

Rancang PERCUTIAN keluarga disini!

Assalammualaikum.
Ramai diantara rakan-rakan blog ini merupakan seorang ibu mahupun bakal bergelar ibu...Bagi seorang ibu yang pasti masih menyusukan badan risau akan susu ibu tidak mencukupi..mungkin memberikan susu formula  merupakan alternatif menggantikan susu ibu,tapi hakikatnya susu formula bukanlah susu terbaik untuk bayi anda.Adalah diingatkan susu formula mempunyai kandungan gula yang kurang sesuai untuk perkembangan bayi...eh eh,eca belum kahwin tapi dah tahu semua ne.Jangan risau ye, mama eca seorang jururawat di KKIA Kudat..dah tentu-tentu hari-hari berhadapan dengan ibu mengandung mahupun bayi...thats why eca tahu,my mom selalu bawa balik keja ke rumah =.="
So,untuk memastikan susu ibu anda cukup untuk bayi, mungkin grafik dibawah boleh membantu ::
HOSTING untuk website/blog anda

Untuk memastikan susu ibu anda mencukupi,ikuti sahaja langkah-langkah yang dicadangkan diatas.Ianya terbukti berkesan tapi jika susu ibu anda tidak begitu mencukupi ekoran dari tahap pembesaran bayi anda,adalah dicadangkan agar anda mengambil makanan tambahan antaranya vitamin dan lain-lain.
Sesuatu yang menarik untuk anda adalah ::

Vitamin Shaklee - Ibu Menyusu.
Set B - Set Asas

Set B -Set Asas ini khusus buat ibu yang tidak mempunyai masalah untuk menyusukan bayi, malah vitamin yang terdapat dalam Set B - Set Asas ini lebih diperkayakan dengan susu ibu dan zat nutrisi semata-mata.Antara yang terkandung dalam Set B - Set Asas adalah ::
  • Vitamin B lebih kepada keperluan pertumbuhan otak dan emosi.
  • Vitamin C fokus kepada imun sistem.
  • Vitalea demi pertumbuhan dan pembesaran secara lengkap dan menyeluruh manakala.
  • Alfalfa sebagai perangsang demi membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu disamping membantu mengurangkan masalah eczema sekiranya si bayi mengalami masalah tersebut.

Set B - ESP.

Set ini adalah sama seperti Set B - Set Asas, cuma untuk set ini, ada tambahan Energizing Soy Protein (ESP)  yang amat bagus untuk diamalkan si ibu yang mempunyai masalah penghasilan susu yang lambat serta bayi yang mudah lapar.


Set Eu-four-pack.

SET Eu-four- Pack Set ini diberi nama sebagai " Eu - Four Pack " kerana ia mengandungi 4 vitamin yang penting untuk tubuh. Apa yang menarik dengan Eu-Four Pack ini ::
  • Ia boleh dimakan oleh suami isteri malah ibu dan ayah kita juga!
  • Selamat dan sesuai diambil oleh ibu menyusu dan ibu yang mengandung.
  • Ia sangat baik untuk keperluan tubuh ibu dan pembesaran anak yang dikandung mahupun yang disusukan. 
  • Ia juga sesuai untuk ibu atau wanita yang mempunyai masalah tumit kaki berbisa, sejuk2 badan, mereka yang sering keletihan dan sukar bangun tidur.

jika anda rasa ingin memiliki kesemua set diatas tapi takut akan mengeluarkan bajet yang tinggi, mari lihat SET BAJET ini ::



Bagaimana mendapatkan Set Ibu Menyusu Shaklee?!

Boleh berhubung terus dengan Puan Dayana melalui 



whatsapp / sms/ viber/ LINE di talian 

019-2481068

C.O.D area Paka, Kemaman

Hubungi sekarang untuk dapatkan harga istimewa tauuuuu....

bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.
susu ibu adalah makanan pertama bayi anda...berikan hanya yang terbaik untuk kesayangan anda :)

RINDU Feminine Wash untuk keunggulan vagina wanita.

Assalammualaikum wahai wanita :)
#jejaka boleh baca untuk bacaan umum dan pengetahuan asas ye.hikhikhik.

STICKY ENTRY sehingga 11 April 2013.
Sebagai wanita dan perempuan TULEN tentunya,kita seharusnya menjadi bahagian sulit tu dengan baik dan tentu sahaja yang boleh membantu kita membina keyakinan...yela,kalau korang rasa tak selesa dengan keadaan diri sendiri...ehem tu berbusuk ke,ehem tu gatal-gatal ke....terus rasa DOWN sangat kan?!..keyakinan tu akan terus menjunam JATUH ekoran rasa tak selesa.
Pemakaian pantiliner boleh membantu,tapi kalau dah tahap kegatalan yang melampau,agak-agaklah ketidakselesaan yang bakal kita alami..tambahan pula,pemakaian pantiliner serta tuala wanita juga boleh menyebabkan ketidakselesaan tersebut..jap jap eca nak bagi info neyh : Pemakaian Tuala Wanita haruslah tidak melebihi dari 6 jam dan seeloknya ditukar setiap 4 jam...hah,tau tak tu?!..kan lagi bagus sentiasa tukar,baru la kuman-kuman pun tak lekat,tapi setakat tukar dan vagina kita tidak dibersihkan,takde guna jugak kan?!....so,mari kita lihat RINDU Feminine Wash ini ::
Pembersih ini diformulasikan khas untuk kegunaan peribadi wanita dengan kesan manjakani yang selain memutih dan merapat, juga bertindak ke atas penyebab bau yang tidak menyenangkan untuk memberi keyakinan diri kepada wanita setiap hari.

CARA PENGGUNAAN:
Basahkan bahagian peribadi anda dengan air. Tuangkan PEMBERSIH PERIBADI WANITA RINDU ke atas tapak tangan. Basuhkan pada bahagian peribadi anda. Bilas sebersihnya dengan air dan lapkan sehingga kering.


KHASIAT PENGGUNAAN:
1.    Menyelesaikan masalah keputihan.
2.    Memulihkan luka luaran selepas hubungan seks.
3.    Sesuai digunakan untuk wanita selepas bersalin.
4.    Sesuai juga bagi wanita selepas keguguran.
5.    Ia juga boleh digunakan semasa kedatangan haid kerana RINDU FEMININE WASH berfungsi sebagai anti-bakteria dan menyahkan bau
6.    Ia juga boleh merapatkan otot faraj wanita.
7.    Ia juga dapat mengekalkan warna bibir dan kelembutan alat sulit.

wahhh,nampak agak menarik bukan?!.bagi eca sebagai seorang wanita, waktu kedatangan haid itulah waktunya tahap ketidakselesaan yang tinggi serta mengakibatkan ketidakyakinan dalam diri sendiri.Aduhh,kalau da tak yakin,payah pulak nak bekerja....produk ini juga telah berada di Pasaran tau,antaranya di Watson dengan harga RM25...tetapi anda boleh dapatkannya dengan harga RM23 sahaja di A Concept Nature berserta kos penghantaran RM7....mahal ke?!..dah dah,korang boleh dapatkan diskaun melalui REBAT TUNAI PEMBELIAN PERTAMA bernilai RM6 sahaja.

CARANYA, jadilah subscriber A Concept Nature dengan mengisi BORANG INI.


Selain Rindu Feminine Wash yang dah popular tu,terdapat beberapa produk lain yang dijual di A Concept Nature iaitu :





untuk maklumat lanjut,pergi ke website A Concept Nature.
ohya,untuk mereka yang kaki FACEBOOK gitu,anda boleh LIKE Fanpage A Concept Nature untuk memenangi pelbagai hadiah yang ditawarkan dari semasa ke semasa.Bukan itu sahaja,malah korang juga boleh mendapat ilmu pengetahuan tentang pelbagai info kesihatan serta perkongsian dalam bentuk umum untuk manusia sejagat agar dapat hidup dalam situasi yang lebih harmoni...

apa kata untuk permulaan,korang KLIK LIKE FANPAGE A CONCEPT NATURE tersebut kemudian klik LIKE & Komen pada COVERPHOTO mereka yang baru sahaja dimuatnaik pada 26 March yang lalu kerana KOMEN TERPILIH akan diberikan hadiah misteri tau....ini dia gambarnya :

eh eh,bukan komen diruangan komen dibawah entry ini,TAPI komen pada GAMBAR tersebut...
JANGAN LUPA KLIK LIKE oke?!. =)
Fanpage Link  | COVERPHOTO Link
ayam kampung masuk reban,
bakal disembelih di hari raya,
RINDU Feminine Wash bukti keunggulan,
mari bersama kita dapatkannya.

Rancang PERCUTIAN keluarga disini!
HOSTING untuk website/blog anda
bekerja tanpa bangun awal pagi.klik sini.

Perkhidmatan Peminjam Kewangan

Assalammualaikum

nak guna duit tuk tahun 2013,tapi takut pinjam along...jom jom,eca kenalkan MBSB Loan untuk kalian,yang pasti,menjanjikan pelbagai pakej untuk korang.....




pinjaman/pembiayaan peribadi MBSB (anak syarikat KWSP), islamic loan hanya untuk kakitangan kerajaan dan badan berkanun terpilih melainkan tentera.(sorry,abang-abang tentera tak boleh ye!. sedih gak,takpe,,,tentera ada koperasi mereka kan kan?!...)

Keistimewaan MBSB, blacklist,criss dan ctoss boleh mohon, pinjaman yang tiada penjamin dan tiada cagaran.


Berikut adalah PAKEJ 2013 yang ditawarkan ::


  • Pakej X-change 3.99% (kira kelayakan 70% tidak seperti bank2 lain)


  • pakej Max-i 4.77% (juga kira kelayakan 70%) BOLEH OVERLAP WASLAH!
  • Pakej Vaganza kerja 1 bulan dah boleh mohon!

  • Pakej EXEC-I pinjaman sehingga 300k tempoh hingga 25 tahun


  • juga menyediakan PINJAMAN UTK PESARA (rhb islamic)


BAGAIMANA URUSNIAGA DIJALANKAN?!.
tak susah dan tak payah.Malah anda tidak perlu mengorbankan cuti anda hanya untuk mengurus LOAN sahaja....caranya mudah dengan TOPUP Telefon Bimbit anda dan hubungi nombor ini -> 019 3237902 ( Encik Shamsul @ Puan Noor).

APA YANG PERLU KAMU LAKUKAN?!
1) Hubungi mereka berdua.
2) Dapatkan e-form dan isikan e-form berkenaan.
3) tunggu CALL/EMAIL dari pihak terbabit.

INFO & SEMAK KELAYAKAN--> http://shamsulmbsb.blogspot.com  019 323 7902(Puan Noor@ En Shamsul)

Rebut peluang ini bagi mereka yang memerlukan duit belanja lebih.Mungkin merancang untuk berkahwin,membeli rumah atau hartanah....jom loan~

Loan bersama MBSB

Assalammualaikum.

ingin buat LOAN?..tapi AGEN tiada.LOAN untuk  beli rumah,tanah atau simpanan sahaja.....................dah dah tak yah nak RISAU SANGAT..meh meh,eca nak kenalkan dengan salah sebuah syarikat pinjaman kewangan.

[ini entry review pengiklan di bahagian sidebar]


pinjaman/pembiayaan peribadi MBSB (anak syarikat KWSP), islamic loan hanya untuk kakitangan kerajaan dan badan berkanun terpilih melainkan tentera.(sorry,abang-abang tentera tak boleh ye!. sedih gak,takpe,,,tentera ada koperasi mereka kan kan?!...)

Keistimewaan MBSB, blacklist dan ctoss boleh mohon, pinjaman yang tiada penjamin dan tiada cagaran.Melalui skim waslah MBSB satu satunya di Malaysia yang membolehkan pengiraan kelayakan melebihi 60%.Pengiraan kelayakan hingga 78% dan 80%. Maksudnya pinjam lebih 60% tetapi bayaran seperti yang disyaratkan oleh Biro Angkasa tidak melebihi 60%. 


Terdapat pelbagai lagi pakej pinjaman yang ditawarkan oleh MBSB seperti MAX-i yang menawarkan pay out 100% maksudya pinjam 100k anda akan dapat 100k.Tidak ketinggalan MBSB Njoi raya kadar tetap 4.3% dan Astro percuma seumur hidup.

Syarat-syarat KELAYAKAN MBSB NJOI (19 Julai - 19 Oktober)
                                                Kadar rendah 4.30% sahaja (tetap)
Potongan gaji maksimum sehingga 60%
Jumlah pinjaman RM50,000 – RM250,000
Tempoh Pinjaman 5 – 20 tahun
Pinjaman baru dibenarkan
Tidak perlu Overlap (tapi overlap non-MBSB dibenarkan)
Potongan melalui Biro Angkasa
Umur kelayakan 19 tahun hingga 60 tahun
Kelayakan gaji minimum RM 700
Tidak perlu penjamin
Proses cepat
                                                Perlindungan TAKAFUL (Banca insuran wajib)
                                                Percuma ASTRO untuk 4000 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA.


shamsulmbsb.blogspot turut menyediakan perkhidmatan pinjaman utk staf kontrak (kerajaan) dana melalui Yayasan Rce dan pinjaman utk Pesara Kerajaan dan Pesara tentera melalui RHB Islamic....hah,PESARA TENTERA boleh ye...yang masih berKHIDMAT,sabar eh!

BAGAIMANA URUSNIAGA DIJALANKAN?!.
tak susah dan tak payah.Malah anda tidak perlu mengorbankan cuti anda hanya untuk mengurus LOAN sahaja....caranya mudah dengan TOPUP Telefon Bimbit anda dan hubungi nombor ini -> 019 3237902 ( Encik Shamsul @ Puan Noor).

APA YANG PERLU KAMU LAKUKAN?!
1) Hubungi mereka berdua.
2) Dapatkan e-form dan isikan e-form berkenaan.
3) tunggu CALL/EMAIL dari pihak terbabit.


RAGU-RAGU tentang LOAN ini ?!.mari kita kembangkan minda menerusi pembacaan testimoni berikut ::
TERKINI promosi dari petronesa/kuwait finance... kadar terendah 3.99% MANA2 YG TAK DAPAT MBSB boleh mohon petronsa, dana dari kuwait finance.


so,teringin nak membuat LOAN..mari hubungi Encik Shamsul 

di talian :: 019 3237902
facebook :: https://www.facebook.com/shamsul.mbsb
blog :: http://shamsulmbsb.blogspot.com/

Wordless Wednesdar #19

Assalammualaikum

Beutskin Essence,produk kecantikan yang berkesan.Bacaan lanjut di sini ---> http://www.ecadwinkyasha.com/2012/07/beutskin-essencebantu-wajah-tampil.html

ENTRY tersebut adalah entry pengiklanan (advertorial),ingin produk/blogshop anda diREVIEW,teruskan pembacaan anda di SINI --> Pengiklanan.


Domain & Hosting untuk anda.

Assalammualaikum.

Ingin membeli domain & hosting untuk blog mahupun website anda?!..mari kita TERJAH Hosting Rajawali.

Apa yang ada disini?

1) Hosting.Terdapat beberapa jenis hosting yang ditawarkan.Dari Standard Plan sehingga ke Business Plan.

Standard Plan 
dari harga SERENDAH RM25.Disk Space 500 Mb dan bandwidth 5000 Mb.
sehingga harga RM230 dengan kapasiti disk space 10 000 Mb dan bandwidth 100 000 Mb.
Plan-plan lain boleh lihat lanjut di --> Standard Plan

Business Plan
dari harga RM245 dengan kapasiti disk space 20 000 Mb dan bandwidth 150 Gb.Anda boleh menambah subdomain untuk hosting berkenaan sehingga 150 subdomain.Selain itu,anda juga boleh memiliki email anda sendiri.

harga hosting sehingga RM450.Maklumat lanjut,baca di --> Business Plan
Apa itu HOSTING,sila baca dulu di Nota Hosting oleh Abdur Rozak.

2) Domain.
Sempena Ramadhan,anda boleh menikmati domain dengan harga murah.
Malaysian Domain (.my)
my RM45com.my RM70net.my RM70org.my RM70
Harga bagi domain lain ;
Harga domain kat Malaysiaus RM30name RM30info RM32net RM34com RM34Free set up custom blogspot - Free 2 email (----@blog.com)  
3) Reka Bentuk Website.
Jika anda pengguna Blogger.com & Wordpress,mahupun ada masalah dengan HTML & PHP,mungkin SERVIS ini anda cari selama ini --> Servis Website.

ini BERITA BAIK bagi BLOGGER yang ingin mendapatkan DOMAIN secara percuma.

HANYA untuk 3 BLOGGER BERTUAH sahaja =)
Saudara Abdur Rozak (pemilik Hosting Rajawali) telah memberi SPONSOR 3 DOMAIN sempena Majlis Berbuka Puasa bersama Blogger Sabahan.So,blogger-blogger yang berada di Sabah (Kota Kinabalu),hadirkan diri anda bersama di majlis berbuka puasa itu nanti.Maklumat Lanjut,baca di entry ini 


ini ialaha review pengiklan.ingin eca review blogshop anda,maklumat lanjut di SINI.


Beutskin Essence,bantu wajah tampil lebih putih.

Assalammualaikum.

Ada nampak tak gambar terbaru Adira dan Isma,bekas finalis Akademi Fantasia?!.
putih dan gebu kan?!...rahsia mereka ;;

.Beutskin Essence.

Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esen tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

Adira,hasil pengambilan Beutskin Essence.

Inginkan kulit seperti Adira,mari kita teliti kesan-kesan selepas pengambilan Beutskin Essence!!!
3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.
10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari. 
30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif. 
60 hari :
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.
90 hari:
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Jika kita mengambil Beutskin Essence secara berterusan,mungkin kesan positif akan dirasai.Antaranya,metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.

Isma AF7,wajahnya kini lebih gebu dan bersih.seperti awet remaja je muka beliau kan?!

masih ragu dengan Beutskin Essence?!.....jangan risau!
Produk ini telah pun didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia ( MAL08031430TR )

Apa yang terkandung dalam Beutskin Essence adalah ::
  • Minyak Biji Seabuckthorn, 
  • Radix Puerariae Lobata, 
  • Minyak Biji Anggur, 
  • Likopena, 
  • Minyak Kacang Pain, 
  • Beeswax
Dos setiap pengambilan yang disyorkan adalah :
  • Sekiranya mampu; 2 biji selepas bangun tidur pagi dan 2 biji sebelum tidur. 
  • Ambil semasa perut kosong, jarakkan sejam sebelum sarapan. 
  • Bagi yang tidak mampu; 2 biji pada waktu pagi/malam. 

so,korang nak tunggu apa lagi.....
mari kita dapatkan Beutskin Essence ini di Qma Shop.

Beutskin Essence 
500mg x 60 capsules
RM 240.00

10 caps - RM 50.00 
20 caps - RM 96.00 
30 caps - RM 138.00 
1 box - RM 240.00 

FREE POSTAGE FOR 1 BOX AND ABOVE



Enhance Your Curve with S Line Wear

Assalammualaikum.

Iklan melekat sehingga 22 Jun 2012.
entry terbaru,sila scroll ke bawah atau tekan button 'older'





kita sebagai perempuan,perlu tampil cantik.Bak kata orang,tampak cantik lebih berkeyakinan..betul ke tidak?!....untuk tampil cantik,bukan paras rupa sahaja yang kita perlu pertingkatkan......malah,tubuh badan...yang montel nak nampak kurus boleh,yang kurus nampak sedikit chubby pun boleh..tak caya,jom kita survey-survey S Line Wear.


Ultra Smooth Compression Mid Tigh Bodysuit
  • Single-layer compression firms the tummy, hips, thighs and buttocks
  • Light to moderate control for shaping and smoothing your entire figure
  • Molded seat shapes and lifts
  • Smoothened back bulge
  • Cool fabric feels breathable and soft next to skin
  • Removable and adjustable straps
  • Wear with your favourite bra
  • Crotch less design for easy restroom use, wear your panty outside the bodysuit
  • Lace leg prevents dig-in 

Dengan harga RM99,anda boleh miliki full-girdle tersebut.Berfungsi untuk membentuk tubuh anda.Senang dengan pemakaian seluar dalam diluar bodysuit tersebut,so kalau nak buang air kecil tak perlu susah-susah nak buka lagi,just buka seluar dalam je ye!.Dapatkannya dalam saiz L,XL dan XXL.Kain dari jenis polister dan nilon.Tapi,perlu diingat,cucian tangan je boleh!.Maklumat Lanjut,baca diSINI.



High Waist Tummy Tuck Panty


  • Firm compression to flatten your tummy, tones your thighs and lift your buttocks 

  • You can easily have a flat abdomen and slimmer waist instantly. Enhance your beauty by maintaining your hourglass figure comfortably
  • Makes you look inches smaller and slimmer immediately
  • It will help you fit into your favorite pair of jeans, slinky dress or tailored business suits comfortably
  • Breathable fabric flexes with your body for a more comfortable fit Tummy Control Panty Girdle is comfortable enough to wear everyday, and dramatically slimming enough for special occasions.


Dengan ciri khas yang membolehkan anda memakai seluar dalam diluar boleh didapati dalam saiz XL (71-77cm) dan XXL (79-85cm).Boleh didapati dengan harga RM 55 sahaja!!!.Panty dari jenis kain nilon lembut dan polister.Maklumat Lanjut,klik SINI

Low-rise Seamless Padded Panties 


  • Low-rise Seamless Padded Panties is a solution for your flat butt
  • Special molded padded panty is a one piece panty with foam padding built in
  • No more embarrassing moments with the butt pads slipping out of place or old unfashionable design
  • You will never get caught again with unrealistic looking butt pads
  • Low-rise Seamless Padded Panties works well with most fashion



Bentuk dan ciri sama seperti seluar dalam yang biasa namun ianya lebih halus,selesa dan lembut pada tubuh anda.Kain dalam jenis polister dan spandex mampu membuatkan anda lebih yakin bergaya serta selesa.Didapati dalam dua warna iaitu hitam dan coklat muda (nude colour) serta 3 saiz yang berbeza ::
S- suitable for hip circumference of 79-87cm (31- 34 inches)
M- suitable for hip circumference 88-95cm (34.5- 37 inches)

L- suitable for hip circumference 96-105cm (37.5- 41 inches) 

dapatkannya dengan harga RM 55 sahaja!!!!.Keterangan lanjut,boleh baca di SINI.



bagi mereka yang ingin kelihatan berisi dibahagian punggung,
boleh gunakan 
Silicone Buttocks Enhancer Pack.
silikon ini mempunyai design yang istimewa bagi anda untuk kelihatan lebih cantik secara semulajadi, dan lebih lembut daripada botox sebenar.


Dapatkannya dengan harga RM59 sahaja dan anda boleh miliki,1 set seluar dalam khas dengan silikon botox serta 2 set silikon botox.Didapati dalam 3 saiz berbeza yang sesuai dengan anda :
  • M- suitable for hip circumference of 85-90cm (33.5- 35.5 inches)
  • L- suitable for hip circumference 91-99cm (36- 39 inches)
  • XL- suitable for hip circumference 100-109cm (39.5- 43 inches)
contoh penggunaan Silicone Buttocks Enhancer Pack.

so,nak tunggu apa lagi???.Ingin tampil cantik secara semulajadi dengan bantuan khas,mari kita SURVEY S Line Wear.....dengan produk yang terbukti berkesan dan mampu membuatkan anda tampil lebih kurus,lebih gebu mahupun lebih menawan dari biasanya.Harga yang berpatutan dan mampu milik bagi setiap individu.

bakal-bakal pengantin mahupun anda yang sering ke majlis-majlis besar adalah digalakkan untuk mencuba produk ini!!!!......jangan malu,jangan segan yer =)


istimewa dengan pembelian RM100 (Semenanjung Malaysia) dan RM120 (Sabah & Sarawak),anda boleh dapatkan kos penghantaran percuma!!!!

Lawati S Line Wear ;website : S Line Wear fanpage : S Line Wear on FB

anda ada e-niaga,blogshop,website perniagaan?.Mahu eca review blog anda?.Review dengan entry sticky post selama seminggu di blog Cerita Dari Hati yang mempunyai UV 300-400 sehari dengan harga yang berpatutan?.....KLIK SINI untuk maklumat lanjut!!!.

Download Our Catalog,Buy Your Choice at NurDiana's Collection.

Assalammualaikum


Anda suka ber-shopping secara online?!...ataupun suka untuk berniaga dalam masa yang sama?!..jom jom reramai check-out NurDiana's Collection.


Shopping sambil menjana pendapatan sampingan di NurDiana's Collection.

Antara barangan terbaru di NurDiana's Collection adalah ....

 

Foot Powder (Bedak Kaki)
Dengan adanya triclosen dan sulfur,bedak ini membantu menghalang pembiakan bakteria yang akan menyebabkan kaki anda berbau.Pemakaian bedak kai akan menjadikan kaki anda segar dan berbau wangi sepanjang hari.

Harga : RM11.25.
keterangan lanjut,klik SINI.



Foot Care Pedicure Set (Set pedicure kaki)
Didatangkan dalam bekas  transparent berwarna biru yang ringkas namun masih kelihatan trendy.Lengkap dengan    aksesori penjagaan kuku termasuklah 'buffers'.'cuticle pusher','toes separator','clipper' dan berus untuk memudahkan proses pedicure dengan mudah dan kemas.

Harga : RM8.75
keterangan lanjut,klik SINI.



Bukan sekadar menjual barangan untuk kesihatan kita,NurDiana's Collection juga menjual pelbagai jenis bag,purse,handbag dan macam-macam lagi.

pelbagai saiz,bentuk dengan harga berpatutan :)
paling berkenan yang ini ;;

baru puas hari....banyak KAD boleh simpan,HP atau mini-organize pun boleh letak,apatah lagi kunci kereta...tak perlu pakai handbag pun cukup...harga pun tengah promosi tue =)


sambil shopping,leh berniaga juga.
jadilah DORPSHIPPERs NurDiana's Collection


apa yang perlu anda lakukan adalah ::
berminat,cuba baca info lanjut di SINI.

ingin tahu produk terbaru di NurDiana's Collection,download catalog mereka --> Download.
LIKE fanpage mereka di -> Nur Dianas Collection


mari kita meriahkan Little Giveaway Nur Diana's Collection.cuma perlu buat review ke atas blogshop tersebut dan berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik.Klik SINI untuk maklumat lanjut.
dan meriahkan juga Contest Blogger & Forum CariCyber (turut ditaja oleh NurDiana's Collection)

"happy shopping and happy business"
~cepat-cepat download catalog mereka untuk pelbagai lagi produk terbaik~

Qma Shop,dapatkan Produk Kecantikan anda disini!

Assalammualaikum.


Mencari Set Kecantikan buat diri sendiri,mahupun ingin menghadiahkan kepada orang tersayang,tak kira umur,mari dapatkannya di Qma Shop.Menawarkan banyak barangan kecantikan untuk kegunaan anda.Jom,,,



Qma Shop


Vitamin e-Softgel 


penemuan terbaru untuk kecantikan menyeluruh.. telah memeranjatkan ramai pengguna dengan keberkesanannya, bukan sahaja dapat melicinkan wajah, memberi warna kulit yang sekata, memudarkan parut jerawat, menghilangkan jeragat, menganjal dan mencerahkan kulit... Lebih cantik berseri hanya dalam seminggu.

Kelebihan ::
1) Melindungi kulit dari pancaran matahari.
2) Mengekalkan kelembapan kulit.
3) Membantu dan menyerap vitamin A
4) Melawan dan mencegah jerawat
5) Mencegah penuaan kulit (anti-aging)
6) Elok untuk kulit terbakar (sunburn)
7) Mengurangkan parut bagi perempuan mengandung
8) Mencegah barah kulit.


untuk keterangan lanjut,baca Vitamin e-softgel
bagi mengelakkan keraguan,mari baca testimoni dari pengguna Vitamin e-softgel.|Testimoni|

DERMAFAL - for Whitening(oren),for Firming(kuning) & for Moisturizing (pink)

Dermafal dalam 3 set yang berbeza.

Warna Oren - For Whitening
Warna Kuning - For Firming
Warna Pink - For Moisturizing


walaupun berbeza jenis,namun DERMAFAL juga memberi banyak kelebihan;;



Bacaan lanjut,...di Dermafal 3 Set.So,bagi yang inginkan kulit yang lembab,mengurangkan kedut dimuka serta menganjalkan kulit,tak salah jika mencuba.Harga juga berpatutan dan mampu milik ;;
Derfamal set Oren dan Kuning :
 10 biji - RM 28
20 biji - RM 54
30 biji - RM 80
60 biji - RM 135

Derfamal set Pink :
10 biji - RM 28

20 biji - RM 54

30 biji - RM 80
60 biji - RM 135


so,dapatkan Set Dermafal anda di SINI.

EX Radiance Activator


Produk minuman kecantikan pertama yang diformulasikan untuk menaikkan seri kulit. EX Radiance Activator merupakan jawapan bagi mereka yang mendambakan seri kulit yang cerah sekata, bersinar sihat yang mampu memukau setiap mata memandang. Bukan itu sahaja, malahan EX Radiance Activator mampu mencerahkan kulit, parut, pigmentasi, sunburn, menghalang pengeluaran melanin (sel kulit gelap) yang berlebihan dan menyekatakan warna kulit. Selain dapat mengurangkan garis halus, kedutan, menegangkan kulit dan mengembalikan keremajaan dan keanjalan kulit.

Kelebihan EX Radiance Activator adalah ;;

  • 1. Memberikan dan menaikkan seri seluruh kulit melalui teknologi pritein IllumiCel Complex.
  • 2. Mencerahkan kulit, mengurangkan kesan parut.
  • 3. Menghalang radikal bebas dan melambatkan penuaan kulit, badan, rambut dan kuku.
  • 4. Menyegarkan dan menegangkan kulit.
  • 5. Mengecilkan pori, menghalang pengeluaran sebum dan menghalang jerawat.
  • 6. Memperbaiki struktur kulit menjadikannya lebih halus dan licin.

Harga :  RM130 (20 sachets)
erkkk,rasa mahal?!....copcopcop,,,jangan susah hati kerana hasilnya memberansangkan.Takcaya eh?!.Jemput baca Testimoni Pengguna EX Radiance Activator ini.

testimoni yang memikat?!...urm,,,dapatkan segera EX Radiance Activator anda disini!!!!

GLUTAMAX - Premium Glutathione Tablet.
                                      

Bertindak dengan cara memutihkan kulit wajah,mengecilkan pori,menghilangkan jerawat,menghilangkan parut,menghilangkan heavy oily dimuka,menggebukan kulit  juga sesuai untuk masalah penyelesaian jeragat.

Harga :
1botol (30 tablets) -RM180
2botol (30 tablets each) -RM340
baca lanjut mengenai kebaikan Glutamax ini...opps,tidak digalakkan kepada ibu mengandung yer..tapi jangan risau,ada lagi yang bakal eca syorkan kepada ibu-ibu mengandung ne.




cantikkan perubahan kulit muka neyh,,,,,nak juga?!..Jom kita baca lagi review produk --->

100% Pure Collagen

100% asli dan belum diproses.. memang tiada campuran bahan2 lain.
Ia bukan dalam bentuk serbuk, ni tumbuhan marin yang telah dikeringkan kaya dengan kolagen, tiada bahan kimialangsung..

Tiada side effect yang buruk melainkan kulit makin licin, cerah, tegang dan cantik..

Antara kehebatannya adalah ::
* Nilai2 nutrisi kolagen ni 10x ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu (satu mangkuk kecil RM 300)
* Khasiatnya sama dengan sarang burung layang2 (RM 400 hingga ribuan ringgit)
* 24% kolagen ni bersamaan 2 keping sarang burung layang2
* Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan
* PH bernilai 7.6

Bagi ibu-ibu mengandung,amatlah digalakkan untuk mengambil 100% Pure Collagen ini.Agar bayi dalam kandungan bakal mendapat kulit yang gebu dan sihat....jom baca kelebihan nya pula ::
  • Melaraskan BERAT BADAN dan HORMON, peningkatan PAYUDARA
  • Anti-bakteria, membuang TOKSIN
  • Menghilangkan SEMBELIT
  • Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
  • MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit serta PAYUDARA (anti penuaan)
  • Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT)
  • Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
  • Memperbaiki masalah KULIT dan RAMBUT, mengurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT
  • Membantu meningkatkan METABOLISME
  • Meningkatkan fungsi stomatch
  • Membantu menghapuskan nefritis, Artritis, basal
  • Menguatkan saluran darah, meningkatkan penyakit sendi, kecacatan kolagen, darah badan dan purpura haemorrhagica
  • Meningkatkan PEREDARAN DARAH, dingin dan mencegah sakit bahu
  • Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR
  • SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang
  • Mencegah ANEMIA
  • Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta lebih rendah sakit belakang dan sebagainya


so,macam puan-puan yang bergaya,kakak-kakak yang cantik,adik-adik manis...nak mencuba tak?!.
Tak salah mencuba....cek cek sikit duit dalam dompet.....minta tambah mak ayah,suami,tunang,BF ke?!.
Cepat GRAB sebelum produk habis STOK yer!....nak lebih cepat,hubungi pengedar di laman FB beliau --> Qma E-Shop.


agak-agak ada yang sudi belanja eca tak?!.hikhikhik :)