TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Pemenang My Little Giveaway :)

Assalammualaikum.
Jom check-out senarai pemenang My Little Giveaway =)

Domain percuma selama setahun tajaan Fadzmie Mohamad.
Top Referer : http://zakmalstory.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
Pemenang Utama :  http://zaynheng.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html  (49)

Inner tajaan Azy Collection
Pemenang Ke-2 : http://imvenessajane.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html (11)
Pemenang Ke-3 : http://izzairdina.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html (31)
Pemenang Ke-4 :  http://nurinassyahira.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html (34)

Tapak Iklan di Maera Ismail Blog
Pemenang Ke-5 : http://ainilittlesweet.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html (14)
Pemenang Ke-6 : http://ezzamalik.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html (2)

HP Strap/Keychain tajaan Greennnpanda Craft
Pemenang Ke-7 : http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html (50)
Pemenang Ke-8 : http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html (1)
Pemenang Ke-9 : http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html (29)
Pemenang Ke-10 : http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html (13)
Pemenang Ke-11 :  http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html (10)

Vector tajaan Azza Life Story
Pemenang Ke-12 : http://missmyra0810.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html (61)
Pemenang Ke-13 : http://szainun.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html (18)

FM tajaan Mala Nasohah
Pemenang Ke-14 : http://itsmetira.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html (47)
Pemenang Ke-15 : http://fafazira.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html (27)
Pemenang Ke-16 : http://shahsya.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html  (41)

Brooch tajaan Mala Nasohah
Pemenang Ke-17 : http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html (16)
Pemenang Ke-18 : http://dayang73.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html (58)
Pemenang Ke-19 : http://cerita-amna.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html (7)

Pin Blogger dari eca =)
Pemenang Ke-20 : http://bertuahx.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html (62)
Pemenang Ke-21 : http://afiman81.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html (25)
Pemenang Ke-22 : http://intanberliangacontest.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html (43)
Pemenang Ke-23 : http://y-and-m.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html (9)
Pemenang Ke-24 : http://bintangsantex.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html (57)

Entry Terbaik,hadiah berupa -> Review Blog oleh eca :)
Pemenang Ke-25 : http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html

Kepada semua pemenang,sila hantar detail anda semua ke email eca, ecasha.89@gmail.com.
Subject : Pemenang My Little Giveaway
Hadiah Kemenangan :
Nama Penuh :
Alamat :
No. Phone :

Pemenang DOMAIN,hantar detail ke email, ecasha.89@gmail.com
Subject : Pemenang Domain
URL Blog :
URL Domain baru :
*nanti pembelian akan diuruskan oleh penaja dan akan diberitahu kelak kepada pemenang*

Pemenang Tapak Iklan,hantar detail ke email, ecasha.89@gmail.com
Subject : PemenangTapak Iklan
URL blog :
Kod Banner :
*eca akan forward kepada Sis Maera*

Pemenang Vector,hantar detail ke email, ecasha.89@gmail.com
Subject : Pemenang Vector
URL Blog :
Attachkan gambar yang ingin divectorkan.Gambar hendaklah jelas + close-up
.

Pemenang Entry Terbaik,hantar detail ke email, ecasha.89@gmail.com
Subject : Pemenang Entry Terbaik
Blog ID :
URL Blog yang ingin direview :
*eca akan buat review mengenai blog anda di blog eca*
Kesemua pemenang (kecuali Pemenang Entry Terbaik) hendaklah menghantar detail anda selewat-lewatnya Jam 7.30pm,Hari Isnin,4 Jun 2012.Kelewatan anda semua membolehkan kemenangan anda terbatal serta merta dan eca akan buat cabutan kedua untuk mencari pemenang terbaru bagi hadiah yang TIDAK dituntut.

UPDATE :: senarai nama yang digariskan dah hantar detail.So,pemenang yang belum hantar detail,cepatlah hantar oke?!. :)

Tahniah kepada PEMENANG dan Terima Kasih kepada para penaja =)
Ingin menang wang tunai untuk Hari Raya,jemput JOIN  Contest Blogger & Forum Caricyber,di SINI.

Kekasih yang dulu hilang

Assalammualaikum.

'kekasih' yang dulu dah hampir nak dilupakan,hampir luput dalam ingatan,tetiba TEXT balik..memang sakit hati kan?!...yela,dah nak lupakan 'mereka' sebab dah nak move on dengan kehidupan baru kan?!.Hari tu,ada update satu cerita pasal ex~ dekat entry INI...yang ini,kisah lain pula..(err,ex~ lain).hahaha.

ex~ yang tak disayangi.
him : hye.
me  : hye.
him : kenal lagi ker?
me  : ish,apa pula tak kenal.kalau PENIPU,mmg kena kenal.
him : amboi ayat
haha,ayat nak makan 'penampo' agaknya kan?!...hahaha,cian weii wahai ex- yang tak diingati selalu.Dah,sapa suruh kau main kayu banyak sangat.Dulu,masa sayang boleh lah 'i syg u,i miss u,i love u'...dah tak sayang ne,mula lah, 'i hate u,i kill u'...ngeee >,<
peace no war!.
chill ye bro!.takde niat juga cakap camtu,melainkan bertujuan 'menyedarkan'.

ex~ yang pernah disayangi.
him : hye.
me  : hye.
him : sihat?.simpati atas apa yg berlaku.
me  : sht.tq.
him : dah lama nak msg sejak ari tu ag,tapi xsanggup.
me : urm.
him : dah xthn dah,ne yg msg..sedih sgt.
me : err,oke.
him : sebak dada ne...mcmna boleh berlaku sampai mcm tu?
me : Allah dah takdirkan,tak boleh nak cakap apa lagi.
him : xpe,banyakkan bersabar k.....sedih sangat dapat msg ari tu.
me : dah oke da,da boleh terima kenyataan.doa untuk arwah-arwah,doa tuk kak rain,doa tuk kami semua.
him : insyaallah,sentiasa doa tuk sume...u bersabar k...sedih sangat..sebak je dada ne.
me : Im oke.
him : sebak dada ne...sedih sedih.
me : oit!..ne kawan baik sapa yang dah pergi ne?.kawan i ke kawan u?..emotional lebih.
After 6 months ++ dia tak text,tak call dan selepas hampir sebulan lebih (next week,2bulan) kejadian kehilangan teman-teman baik,dia hubungi eca semula.errr,tak tahu apa motif.Tapi,yerrr....eca tetap layan dengan baik,memaafkan dia atas apa yang terjadi itu indah kan?!.tapi,apasal dia 'emotional' lebih ne...bukan cakap eca tak ingat arwah-arwah,bukan cakap tak sedih....cuma eca taknak tunjukkan kesedihan tu.Biarlah eca simpan sendiri perasaan itu.Ingatan buat arwah dititipkan lewat doa padaNya.

kekasih yang dulu hilang,kini dia telah kembali pulang.
Oit!..lagi baik tak pulang-pulang..lagi tenang hidup daku.

ingat permintaan dari arwah Jenn,arwah pernah cakap, "aku mahu juga tengok kau bahagia ca.janganlah nangis-nangis ingat dia tu".Insyaallah,permintaan arwah akan eca tunaikan.Kebahagian itu mesti dicari dan dikejar.

menanti 'kekasih' yang ini pula :)


announcement :
1) Lepas ada beberapa orang blogger menegur entry eca 'kurang gambar',eca 'recycle' balik gambar lama.^,^
2) Agak-agak Aizat marah tak letak gambar kami kat sini..ngee *-*
3) Keputusan My Little Giveaway,tengok kat SINI.

Senarai Peserta My Little Giveaway

Assalammualaikum

My Little Giveaway dah sampai ke penghujungnya....JOM semak penyertaan anda disini::

1.http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
2.http://ezzamalik.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
3.http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
4.http://thinkaboutitproperly.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
5.http://flyinkicksweet.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
6.http://zakmalstory.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
7.http://cerita-amna.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
8.http://ceritaakulahh.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
9.http://y-and-m.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
10.http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html

11.http://imvenessajane.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
12.http://prefect-three.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
13.http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
14.http://ainilittlesweet.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
15.http://erahonlinediary.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
16.http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
17.http://ceriteraaquengkau.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
18.http://szainun.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
19.http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
20.http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html

21.http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
22.http://iemagurlz.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
23.http://thelittlefh.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
24.http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
25.http://afiman81.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
26.http://applecranberrybits.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
27.http://fafazira.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
28.http://naekkum-e.blogspot.com/2012/04/klik-saya-untuk-ke-ga-yauu-f.html
29.http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
30.http://eikanurviolet.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html

31.http://izzairdina.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
32.http://www.akmarwati.com/2012/04/my-little-giveaway.html
33.http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway-by-eca-dwinky-blog.html
34.http://nurinassyahira.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
35.http://izzatisyazwani97.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
36.http://tiqachan.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
37.http://lavender498032.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
38.http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
39.http://alwanixoxo95.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
40.http://suhadarazman.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html

41.http://shahsya.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
42.http://chibbyabby.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
43.http://intanberliangacontest.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
44.http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
45.http://mun-rah.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
46.http://salldann.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
47.http://itsmetira.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
48.http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
49.http://zaynheng.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
50.http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html


51.http://umikasum.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
52.http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
53.http://manjelurvehijau.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
54.http://mimihazirah.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway-dianjurkan-oleh.html
55.http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
56.http://nurulezateeob.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
57.http://bintangsantex.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
58.http://dayang73.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
59.http://pinknlavender.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
60.http://sayameeya.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html

61.http://missmyra0810.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
62.http://bertuahx.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
63.http://sikecilaina.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
64.http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
65.http://iralone09.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
66.http://norsyuhadajohan.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
67.http://farhanahadzlan2.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
68.http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
69.http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
70.http://princesseha.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html

71.http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html

Semak URL Link Blog korang dan inform eca jika TIADA dalam senarai selewat-lewatnya jam 12.00am.
Insyaallah,keputusan pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya,1 Jun.

My Little Giveaway

Assalammualaikum.

My Little Giveaway dilanjutkan sehingga 30 Mei 2012.
Keputusan pada 31Mei / 1Jun 2012.


Syarat-syarat Penyertaan :
1) Anda hendaklah seorang BLOGGER,mempunyai BLOG dan berALAMAT dalam MALAYSIA (Semenanjung,Sabah,Sarawak)
2) Buat entry bertajuk "My Little Giveaway" (dialu-alukan entry yang kreatif!)
3) Tepek Banner diatas dan LINK-kan ke entry ini.
4) Follow dan Like Fanpage kesemua penaja-penaja giveaway ini.
5) Link entry anda hendaklah dihantar ke ruangan komen.(Letak URL entry penyertaan diruangan KOMEN BLOG bukan FB KOMEN,jika TIDAK,penyertaan tidak akan dikira)
6) Tag kepada rakan-rakan (amat digalakkan)
7) Sila sertakan Blog ID,FB ID bagi mengelakkan penipuan (tak follow dan tak like penganjur!!!)
8) Di akhir entry anda,diwajibkan untuk letak ayat ini: 

" My Little Giveaway dianjurkan oleh

~penaja-penaja GiveAway~
[do FOLLOW and LIKE]



tips untuk MENANG!!!


.REVIEW PENAJA GIVEAWAY.
(klik nama untuk baca REVIEW penaja)


peringatan  :: Link URL Entry Penyertaan hendaklah diletakkan di ruangan KOMEN BLOG bukan KOMEN FB.Sila TEKAN Button Comments (dengan logo blogger.com) untuk berbuat demikian.Jika GAGAL berbuat demikian,penyertaan anda TIDAK AKAN DIAMBIL KIRA.


UPDATE!!!!!
eca LANJUTKAN tempoh untuk JOIN My Little Giveaway sehingga 30 Mei 2012 memandangkan sekarang eca lagi SIBUK dengan persiapan FINAL EXAM.Keputusan eca akan umumkan pada  31/Mei atau 1/Jun dan cabutan akan dilakukan oleh ahli keluarga eca.



"semoga ada rezeki korang untuk memenangi salah satu daripada hadiah-hadiah tersebut"



Tarikh Tutup  :  30 Mei 2012.

Wordless Wednesday #4

Assalammualaikum.


korang ditangga yang mana?