TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Day 2 : 2 Films

Assalammualaikum.

yeah, masuk day 2 dah!..kita cerita pasal filem...eca ne bukanlah kaki wayang sangat.Ikut mood dan ikut duit.muahahaha~...Dulu masa degree, ikut je kawan-kawan pergi tengok,melayan kengkawan katanya...Bila dah kerja ne, pergi tengok wayang melayan adik-adik.Takpe, bukan selalu ponnnn.So, apa dia 2 wayang yang jadi pilihan eca neyhhhh......


Movie terakhir yang eca masa bulan puasa lepas...dan sebenarnya eca tengok dua kali....tamak gilerr kan?!.Actually, ada cerita dia.Eca dah janji dengan Cik Fazihah nak tengok movie ne.Tapi asyik tangguh-tangguh aje.So, hari tu adik lelaki eca pulak datang rumah eca.Temanlah dia gi tengok wayang ne.Masa tu, lupa nak ajak Cik Fazihah pulakkk..So, menunaikan janji, eca pergi jugak tengok sekali lagi.muahahaha...Tak Rugi jugak sebenarnya, sebab ceta ne BEST..Apalagi tengok kecomelan bumblebee =)  ps : SORRY Faziiiiii, aku lupa bawa ko ari tu dan SORRY sebab tertidur masa wayang sedang berlangsung..mesti ko rasa lonely kan?!.muahahahaha =P


3 Idiots ne, antara filem yang eca suka..semua perasaan ada dalam filem ini.Persahabatan, percintaan dan kekeluargaan, yang paling penting minat belajar tu.Banyak pengajaran dalam filem ne dan rasanya bukan eca sorang yang minat cerita ne kan?!...cepat mengaku weiii!

2 filem pilihan eca..kita sambung esok dengan 3 lagu pilihan eca yer.
#day2 DONE :)
rujuk entry ini kalau nak buat entry ini.

Day 1 : 1 Picture

Assalammualaikum.
10 Days Challenge #day1.

nampak tak perbezaan?hahaha...rasa BANGGA sangat kat diri sendiri,walaupun sikit je sebenarnya turun.Eca still rasa kalau kita hendak buat sesuatu, pasangkan niat dan bertekad.
oke, lepas ne diet balik...cabar diri sendiri ya Asha =)


10 Days Challenge, rujuk entry ini.

10 Days Challenge

Assalammualaikum

eca tetiba aje rasa nak join segmen-segmen yang tengah HOT..then,ternampak pulak satu 10Days Challenge ne..sangat menarik untuk dikongsi yer..jom tengok dulu :


eca jumpa masa blogwalking kat Blog Sally...so, jom kita beri komitmen dalam cabaran ini ye.
p/s : entry teaser lagikkk,cari balik semangat berblogging.Rasa macam berbulan tak menulis di blog.

Lulus & Teruskan Perjuangan

Assalammualaikum.

lama tak menulis, kadang-kadang kekok nak mulakan bicara.Bukan sepi takde idea nak update belog tapi sepi sebab sentiasa sibuk + malas.ikutkan hari-hari nak update belog tau!...Selalu singgah belog kawan-kawan pun jadi silent reader aje.maapkan daku tau!..keje mengedit bagai pun macam mood kelautkelangit sangat =.="

So, sebenarnya nak kongsi result semester lepas yer.Semester lepas dugaan tak banyak tapi busynya banyak.Semester lepas ada projek #cintapulaugaya...eh,bunyi macam cinta sangat!..Eca ceta lain entry boleh?..sekarang nak ceta pasal result...ce tengok gambar dibawah ::





Alhamdulillah, biarpun tak 4flat, eca bersyukur dapat kekalkan result semester lepas.Janganlah bawah 3.67 yer sayang...takut ada nanti yang tak konvo-konvo pulak.hikhikhik...lagi dua minggu kuliah bakal MULA..ohya, geng ayampenyet eca pun dapat keputusan yang memberansangkan.Alhamdulillah semua.

selamat datang semester 3,
semoga yang baik-baik sahaja...semoga semuanya akan jadi nyata.

CD Fynn Jamal, akhirnyaaaaaaa!

Assalammualaikum.

yeah,akhirnya dapat juga CD Fynn Jamal...itupun TERPAKSA beli online...nak buat camna, kat Sabah takda JUAL CD tu...eh, bukan takde tapi ntah macam sentiasa habis stok ke apa kat SPEEDY tu...tiap-tiap minggu tanya cakap dah habis, belum sampai stok...sampaikan eca terpaksa tinggalkan nama & number phone kat budak jaga SPEEDY.

Berbulan-bulan tunggu, akhirnya jumpa juga website jual cd tu.kat mana?!..HIHIHIHI.






ps : Nanti eca review website tu yerrrr.ini entry TEASER sebab Miss Ashah nak masuk kelas dulu yerrr. :)