TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

ecadwinkyasha nak buat new bloglist

this is re-post entry and sticky entry,sebab I akan pergi bercuti(lah sangat).I akan keluar daerah selama beberapa hari.alah,pegi Beaufort je,tengok orang kawen.esok petang kot pegi,balik mungkin ahad.mungkinlah.I  pun tak tahu,sebab bukan I yang drive.hikhik.so,nak bagi task ne kat korang,kalau boleh tolong promote la.Semua yang tinggalkan komen,I akan update hari Isnin kot,sebab time tu,I takde kelas.

.assalammualaikum.
I nak buka bloglist baru neyh.
so,dengan ini I nak mohon bantuan korang,
sesapa yang berminat....
boleh lah tinggalkan detail dalam ruangan komen.

nama korang. 
url blog korang. 
kategori blog.

oh yeee,kategori blog korang boleh tengok bawah neyh::


1) si cantik. (perempuan SAHAJA)
2) si kacak. (lelaki SAHAJA)
3) mereka photoG (hanya untuk blog yang menulis tentang photography SAHAJA).
4) dari dapur (untuk blogger yang menulis tentang makanan,resepi & yang berkaitan dapur)
5) tutorial (untuk blogger yang berkongsi tutorial bloglist)
6) unirazak blogger (pelajar,staff,bekas pelajart UNIRAZAK,dulu dikenali sebagai UNITAR)
7) GENG BLOG PINK. (ne kalau korang rasa korang sebahagian dari GBP)
8) SABAHAN Blogger. (only Sabahan Blogger invited here.hehe)

oke,setakat tu je kategori I dahulukan.nanti kalau ada lagi,I update lagi oke.
So,kalau korang nak I tolong korang,korang tolong diri korang buang sifat malas dan drop komen kat bawah neyh oke...sesama menolong sesama blogger boleh kan?!..sume bloglist  ini I akan muatkan kat sini: http://ecabloglist.blogspot.com/

UPDATE!!!!(15hb June 2011)

p/s:napa I buat page khas tuk bloglist?!.
sebabnya bloglist yang ada kat sidebar I neyh akan melambat loading blog neyh.itu antara perkara yang I cuba elakkan sebab I tau ramai blogger and my silent reader tak suka blog berat bila dorang singgah blog buruk I neyh.lagipun ruangannya terlalu minima sangat.I taknak,I nak kongsi (kalau boleh semua blog yang ada kat dunia neyh.haha).so,u'll tolong I pelbagaikan blog dalam bloglist I tue dengan u'll tolong diri u'll drop komen kat ruangan komen bawah ini.senangkan?!.Setakat neyh belum berkesempatan nak edit blog.ntah macam takde mood je.sorry kalau yang singgah sini dan rasa blog ne berat ek.

17 comments:

  1. nama:Amanina Nasuha
    url :adramycien.blogspot.com
    kteg0ry blog :si cantik..hehehe

    ReplyDelete
  2. nama : oshin
    url : http://gurlgemini.blogspot.com
    kategori : si cantik... :)

    ReplyDelete
  3. nama : Shiety Myra Chubbyra ;P
    url : st0ryofmine.blogspot.com/
    kategory: Si Cantik & GENG BLOG PINK .. boleh ek dua2? hehe

    ReplyDelete
  4. nak join...nak join..

    nama : Nasz

    url : http://mohdnaser.blogspot.com

    kategori : si kacak..hehe..

    jemput baca n komen entry saya ni ye?..huhu..

    MINDA ... TEMPAT SETIAP PERKARA YANG KITA NAK BUAT BERMULA...

    ReplyDelete
  5. nama : aimibahari
    url : http://aimiloveme.blogspot.com
    kategori : si cantik. =)

    ReplyDelete
  6. aku mau join dua kategori boleh ka Eca? Hahaha.

    nama: Fadzmie Mohamad
    url: http://www.fadzmiemohamad.com
    kategori: KACAK & SABAHAN BLOGGER!

    Hoyeah~! Hahahaha.

    ReplyDelete
  7. tambah lagi satu eca.... list group dari dapur gak hehe.. tiga group sekaligus hehe

    ReplyDelete
  8. Hi! kami join sini...yeah!!!

    nama : OdahOne
    url : http://odahone.blogspot.com
    kategori : si cantik & si kacak (sukatilh nk kategorikn kat mana pun coz blog ni kami punya Odah & One)

    ReplyDelete
  9. @Shiety Myra Chubbyra ;P hahaha.tamaknya dear...oke oke,no prob ar tue..simple matter jerr.

    ReplyDelete
  10. nama:aztiqah
    url:http://aztiqah0216.blogspot.com
    kategori:geng blog pink ...hehe

    ReplyDelete
  11. nama: cik azizah
    url: http://nurazizahyahaya.blogspot.com
    kategori: si cantik macam saya..hehe

    aik kena letak komen jugak ke..bahahaha~~

    ReplyDelete
  12. nama saya mamat..
    saya dari www.ceritamamat.com
    saya nak masuk ketegori si kacak..he3

    ReplyDelete
  13. nama : arin
    url : http://thisisarin.blogspot.com/
    kategori : si cantik

    ReplyDelete
  14. Nama: Rina
    Url: http://rinasupian.blogspot.com
    Kategori: si cantik

    ReplyDelete
  15. nak join , terlambat tak ? :P

    erleena
    http://erleena268.blogspot.com/
    si cantik

    p/s : awat la si cantik,segan u :P

    ReplyDelete
  16. caa,aku mo jadi sabahan blogger tu..
    hihihi

    Mr & Mrs Mikko
    http://mikkofallenangel.blogspot.com/
    Sabahan Blogger.

    hihi

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*