TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

HACKER datang ke blog.

.assalammualaikum.
tau kan fenomena HACKER menyerang website-website di Malaysia.wow,hebatlah tue kan.eh eh,jangan blog korang jadi mangsa mereka sudahlah yer.Nasib je blog I neyh masih belum tersenarai dan hopefully TAKKAN tersenarai.I dah cek tadi,takde url blog I neyh.tapi I jumpa fews of url blog yang I selalu lawat tersenarai.Kesian mereka,hopefully hacker tu ubah fikiran dan tak hack blog-blog tersebut oke.

to encik/cik/puan/tuan HACKER:
janganlah hack blog orang,takbaik tau!.apa kata korang buat blog sendiri,hack blog sendiri.kan bagus!haha.

jom check url blog korang,takut pula tersenarai.check kat sini.

2 comments:

  1. Salam.
    ada sebab tu .. cuba check balik password ... dah cukup kuat ke?

    ReplyDelete
  2. @hasrul hassan wasalam uncle.thanks ingatkan.nak check balik lepas neyh.

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*