TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Al Fatihah buat mereka.








.tadi balik je dari kelas,terus ON LAPPY n FB.
nampak status kawan I.dia post inform yang pakcik beliau dah meninggal dunia.pakcik tu baik.I dan kawan-kawan pernah menginap kat sana masa kahwin abang kawan I tue.tak sangka cepat sangat beliau pergi.

hari ini juga,my parents & adik-adik ada kat rumah makcik I@ Kg. Darau,Menggatal.hari ini genap 3 tahun arwah nenek I meninggal dunia.

tak sangka mereka semua cepat meninggalkan kita
hanya doa yang kita mampu kirimkan kepada mereka disana
dengan harapan mereka ditempatkan disisi orang-orang yang beriman.




:: mengingati mati itu harus ::

nak edit blog?.tak reti?.harga berpatutan..jom tengok sini....

12 comments:

  1. al fatihah, moga rohnya dicucuri rahmat. =)

    ReplyDelete
  2. setiap yg hidup pasti akan kembali kepadaNya..cuma tidak thu bila shje

    ReplyDelete
  3. moga-moga dia ditempatkan di kalangan orang2 beriman :D

    ReplyDelete
  4. eca. kenduri arwah nenek ko pla d darau arini tu. pttla aku kna kestaw ada kenduri arwah sana. tp x tau sepa. btw, takziah. biarpn sda 3thn.

    -yanie-

    ReplyDelete
  5. al-fatihah..semoga roh arwah pakcik tuh ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman..

    ReplyDelete
  6. salam, al- fatiha untuk arwah pakck and arwah nenek eca, semoga roh mereka di cucuri rahmat dan di tempatkan di kalangan org yg beriman. Amin

    ReplyDelete
  7. @cucu umie kita tidak tahu apa yang tertulis buat kita....

    ReplyDelete
  8. @. Yanie Nz . ya ya..kira nenek aku a.sebab arwah tu dengan arwah datuk aku (bapa kepada bapa aku) dengan arwah nenek tu adik-beradik sebapa lain mama.begitula xclp...lebih tepat,nenek ahpen lah.aku pun teda pg tu,aku da kelas hari sabtu

    ReplyDelete
  9. @Syuxer amin.semoga arwah ditempatkan disisinya.

    ReplyDelete
  10. @fazihah wasalam...amin.kita doakan mereka mendapat tempat disisiNya.

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*