TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

ecadwinkyasha's giveaway @Azatie



selamat selamat selamat akhirnya menyiapkan watermark+banner tuk pemenang GA seterusnya.Setelah penat memerah otak tuk design seterusnya,akhirnya berjaya juga siap.

Pemenang seterusnya ne bernama Azatie a.k.a k.Atie.Beliau ne mempunyai dua orang anak.tapi sayangnya,tak pula nampak muka beliau sebab dekat blog pun takde.So,memang agak payah lah nak design,sebab pemenang-pemenang sebelumnya,sume ada gambar kan.Then Kak Atie ne pula kata buat je yang boleh...dan beliau juga minta agar banner tu ada bunga ros biru.|niche blog beliau maybe kan?!|

k,lah tak cakap banyak (sebab I sebenarnya dah ngantuk yang teramat..hehehehe)..kita tengok je k :)

#watermark.

#banner.

.agak-agak menepati citarasa akak tu ke?.heho.
jom terjah blog beliau pula..


p/s: sapa tahu camna nak tukar ke pop-up window tuk comment tu?.I sekarang guna new dashboard tu..tak jumpa pula comment placement :(

3 comments:

  1. Cuba ko try masuk dashboard lama. Masih boleh masuk tu. Hehe.

    ReplyDelete
  2. @Fadzmie Mohamad.macam mo tukar pg dashboard lama?hehehe

    ReplyDelete
  3. salam Eca..cantiknyaaaaaaaaaa!!k.atie suker...XMO dah tukar2!!.pandai Eca teka citarasa k.atie.Camna nk amik watermark & banner tu yer.

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*