TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

peluang kritik blog.



korang mesti suka ne kan....suka nak kritik-kritik blog orang.heho.ne I nak bagi peluang korang KRITIK.tapi bukan kritik blog orang lain oke.korang kena kritik blog ini.sekali lagi,BLOG ini SAHAJA!.dan korang ada masa sehingga petang ini,(sebenarnya I taktahu spacing masa yang sesuai puwn).hahaha...

eh eh eh,tak perlu buat entry bagai nak rak,sebab takkan ada hadiah dan takkan ada pemenang tuk kritik blog ini.I cuma perlukan kamu untuk kritik segala-galanya dekat blog ini.Apa yang perlu ditambah,apa yang perlu dibuang,apa yang perlu I letak,apa yang perlu-perlu-perlu untuk memantapkan blog ini.

Bagilah idea sikit,sebab I dah buntu nak edit blog neyh.sangat-sangat buntu.nak buat ini,macam xkena..nak buat itu lagilah tak kena..OMG,sangat-sangat teruk kan kepala otak I neyh...

korang boleh tolong kan?!..ce tolong dengan kritik blog ini,boleh kan?!.peluang hanya sekali je neyh...orang yang baik,mesti sudi kritik kan...nanti dapat pahala tau.pahala berbuat baik kepada I.hikhikhik.

.saya mencabar anda dengan mengkritik BLOG ini diruangan KOMEN.takyah nak buat entry yer...thanks :)

3 comments:

  1. ok dah ni. cuma kurangkan widget2 yg tak perlu. hoho

    ReplyDelete
  2. ahh. x reti nak kritik lar. :p

    ReplyDelete
  3. @fairuz..thanks :)
    @Ali....err,kritik je eh.xkisah pun :)

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*