TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

RM100



tetiba baru perasan ada RM100 dalam dompet pink yang da buruk tue....
dan kebetulan pula,tengah berfikir-fikir nak guna duit tu.....
patutnya hari ini,pg KK dengan parents,beli barang sikit tuk raya.
tapi disebabkan adik bongsu I sakit,terpaksa stay kat rumah je lah.
bagi parents dating.[kata anak yang sporting].
then.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
RM100 tu nak buat apa?!
.
.
.
.
nak beli BEG baru ke?...
JEANS baru ke?...
BAJU baru ke?...
SHAWL baru ke?...
ke nak beli DOMAIN tuk BLOG neyh?...
manalah tau bila berDOMAIN sendiri,berbuak-buak semangat terus berBLOG.
haha,pening kepala neyh :P

6 comments:

  1. simpan utk next year!hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. beli emas. sbb harga emas makin naik. bila dah naik, bayar zakat berdasarkan pengiraan islam. lepas tu baru beli apa yg tersenarai seperti di atas. kekeke. :D

    ReplyDelete
  3. wee~~ beli baju raya...kahkahkah

    ReplyDelete
  4. @IFA Athirah..next year ada apa eh?xpaam pla...

    ReplyDelete
  5. @Mr.Thinker@Ali..cadangan yang menarik..tpi nak beli apa?..cincin emas?rantai emas?gelang emas?....hikhikhik

    ReplyDelete
  6. @Cik Azizah..baju raya dah berlambak dalam almari dah...

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*