TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

1st day,terumbang-ambing.

Assalammualaikum.



ada ke yang ternanti-nanti update eca hari ne?!...ececec,bajet howt dowh!.hahaha.grrrx >,<"

hari ne datang LEWAT,my BAD,I admit!...seriously,penat sebab semalam baru balik dari kampung ++ tak dapat tidur seawal,macam biasa la kelawar macam eca ne,,tidurnya selepas subuh!.So,lambat...dah mula perhimpunan baru sampai,guru disiplin eca siap cakap,"pi la ikut perhimpunan,mau takut apa...ko tu cigu,bukan murid lagi"..erkk,I miss being a student!!!.untuk esok dan hari-hari seterusnya,datang sekolah jam 11.30pagi,sebab eca akan mengajar sesi petang..wahhh,daku suka oke?!

tolong belikan jam loceng yang cute macam ne.
baru leh bangun awal,tidur awal.hahaha.

Hari pertama dah kena gantikan ustazah.....dia dapat pindah ke Selangor,so tiada guru ganti lagi.Terpaksalah eca masuk kelas dan gantikan masa Pendidikan Agama Islam....tak menahan bila murid-murid ucap,'Assalammualaikum Ya Ustazah'...mak aiii,daku bukan ustazah,seganlah kena gelar camtu!.

sekolah daku ada blog,sekolah ko ada?!.
klik gambar untuk ke blog sekolah :)

tadi sebelum balik,daph dapat JADUAL eca...ajar Form 1 & Form 2....kelas pandai-pandai,jangan je lah dorang lagi pandai dari eca sudah!..tapi tadi masa kelas ganti,sempat pula daku menakutkan budak.Siap permainkan budak lagi..yang paling best,student buat-buat tak dengar apa eca cakap,student buat-buat bising....eca jeling sekali je.terus diam!.sukanyer!!.

Dahlah tadi lappy xbawak..terpaksa call bapa minta hantarkan...so,boleh online kejap.even dekat sekolah ada WIFI,eca guna juga berukband biru ne.LINE TERHEBAT!.tapi...hp vivaz lak teda battery,jadi hari ini takde gambar cikgu yang comel ye kawan-kawan. >,<

jam 12.30tengahari nanti,akan masuk kelas dan mengajar!
doakan eca kawan-kawan :)


26 comments:

  1. assalamualaikum ustazah... hihii

    ReplyDelete
  2. Bestnya jadi cikgu. hee :D

    ReplyDelete
  3. selamat mengajar cikgu eca..

    ReplyDelete
  4. ooo..ade 2 sesi..
    slmt kembali bertugas :)

    ReplyDelete
  5. laa cekgu upenye ! selamat pagi cekgu ! Hihi

    ReplyDelete
  6. dah start mengajar ya ustazah. eh silap cigu...
    wow hari pertama yang sangat2 mencabar ya..

    ReplyDelete
  7. Anonymous12 June, 2012

    all the best dik! n akan terus follow u

    ReplyDelete
  8. Haduhai...terbelit2 daku membaca entry ustazah ni nk mahamkan...

    Selamat mengajar yea ustazah..

    ReplyDelete
  9. selamat bertugas ye ustazah.. :)

    ReplyDelete
  10. ooo eca ni cikgu rupanya..
    semoga tabah menghadapi murid2..ehhee

    ReplyDelete
  11. bestnya cikgu asha :) seronok2..

    ReplyDelete
  12. Gerun jugak dorang dgn jelingan cikgu yer,hehe

    ReplyDelete
  13. whoaaa.. rindu jua mo p mengajar.. untungla sesi petang.. hehehe.. bole guling2 smpi jam 8.. hahaha..

    ReplyDelete
  14. @Riena Haiqal baru hari pertama,dah terasa wooo.

    ReplyDelete
  15. @Cik Purple hahaha,apa lagi,apply keja jdi cikgu

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*