TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

kisah hujung minggu

Assalammualaikum.


Jam 1.45am...masih berjaga..padahal kena bangun seawal jam 5.30am dan pergi ke sekolah...yer,hari ini hari pertama sesi persekolahan penggal ke-dua.Disebabkan hari ini hari pertama,eca kena pergi pagi dulu,untuk jumpa pengetua,ambil tempat duduk dibilik guru dan ambil jadual kelas.Tapi,masih tak dapat tidur.huhu!!!.
Dari hari sabtu-ahad,eca memang tak dapat online langsung.Malas nak bawa laptop balik kampung,so tinggal je kat rumah parents.Nak bawak broadband balik (online guna vivaz0,broadband pula tertinggal juga!!!.So,memang tak tahu apa-apa perkembangan.Dah balik dari kampung pula,baru lah terhegeh-hegeh baca komen,mcs,email dari kawan-kawan...dan yes,eca terima berita buruk!.

Delete eca delete!!!!
tetiba dua orang kawan eca inbox suh delete gambar,block orang yang tag-tag....haish,tak paam!.Bila update status tanya apa yang terjadi,baru paam!.Apapun,eca doakan kawan kita tu tak apa-apa..ambillah tindakan yang sewajarnya!...dan bagi para suami-suami,yang malu kamu juga.Kerna,maruah isteri ditangan kamu,diakhirat kamu yang dipersoalkan.hukum dunia,mungkin kemenangan ditangan kamu,hukum Allah,siapa tahu?!.

arhh,sudah!Malas nak ambil kisah sangat....yang penting,kawan-kawan tahu itu bukan eca.
Sabtu lalu,pergi kenduri kahwin sepupu.Masa sampai sana,pengantin lelaki pun dah sampai.Eca suka tau!..sebab takyah tunggu lama-lama..hikhikhik.Sampai je,terus ambik makanan..makan..lepak-lepak dan balik!.eh eh,hantar sepupu eca balik rumah dia dulu.Kan sekolah dah tamat cuti.

entry ne memang takde gambar oke?!..entry seterusnya baru eca post gambar banyak-banyak...hehehe :)
"doakan eca dihari pertama ye"





16 comments:

  1. Selamat bertugas Eca, mudah2an semua berjalan lancar ye.

    ReplyDelete
  2. oo patut xnmpk eca on9... hihii

    slmt bertugas cikgu eca :-)

    ReplyDelete
  3. slmt mula bertugas....
    tq sudi jejk saya tapi bkn blog tu, blog 'miaduniaku'...

    ReplyDelete
  4. Selamat memulakan tugas sebagai guru ya Eca.. buat yang terbaik utk memajukan pelajar2. :)

    ReplyDelete
  5. selamat bertugas cikgu Eca... :)

    ReplyDelete
  6. ehh cikgu eca rupanya ni.. hehe
    selamat bertugas yerr cikgu :)

    ReplyDelete
  7. tu la..kak fieda ada gak baca status eca kt fb semalam..mcm2 kan eca.tp kak fieda tak nmpk plk gambar2 tu..

    ReplyDelete
  8. @fieda xyah tgk la kak..buka aib org je..xnak terlibat.

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*