TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013

Assalammualaikum.

hai kawan-kawan yang cantik yang budiman \(*,*)/.Hari ini eca nak buka satu bloglist baru diruangan sidebar ne....lebih memudahkan eca nak terjah rakan-rakan blogger kan.Syaratnya SIMPLE dan korang pun berpeluang menang HADIAH SAGUHATI dari eca.

Syarat-syarat nak JOIN :
1) Buat 1 entry bertajuk "Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013",entry tak kisah nak buat camne pun tapi WAJIB BUAT ENTRY.
2) Letakkan header eca pada entry :

3) OPTIONAL masukkan link blog eca ke bahagian bloglist kamu.(lagi bagus kalau korang masukkan)
4) OPTIONAL to Follow (GFC),Like Fanpage,Follow Google+ [semua ini ada diruangan footer].
5) OPTIONAL to SHARE (klik button SHARE) & klik Google+ entry INI.[entry cabaran SEO]
6) Di akhir entry,sila masukkan ayat ini : [WAJIB]
"Segmen Bloglist EcaDwinkyAsha 2013 kelolaan ecadwinkyasha.com"
7) Letakkan link entry kamu pada ruangan dibawah (masukkan Nama Blog,email,URL ENTRY sahaja!)
8) Segmen akan berakhir pada 11.59pm,31 Januari 2013.

Hadiah Saguhati untuk beberapa orang peserta :
1. Peserta Pertama yang JOIN segmen ini akan menerima Topup RM5.
2. Peserta dengan entry yang memikat hati eca akan menerima Pin Blogger.
3. Top Referrer akan menerima Topup RM5 + Pin Blogger.
kesemua peserta yang terlibat,eca akan letakkan link blog mereka pada ruangan BLOGLIST 2013.

"terima kasih eca dahulukan kerana sudi memeriahkan segmen ini yer"
drop LINK anda pada ruangan dibawah ini :

34 comments:

  1. akak join ..

    http://www.myadyna.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html

    gud luck tau

    ReplyDelete
  2. saya tak pernah join..harap2 dapat sesuatu dari kak ecah..hehehe

    ReplyDelete
  3. salam...sy join...^^...http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html

    ReplyDelete
  4. saya support akak pinky.. ^^

    ReplyDelete
  5. http://www.aimisyahirah.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html dah join and submit.:)

    ReplyDelete
  6. join ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html

    ReplyDelete
  7. wah, best ni. Sya nk join juga :D

    ReplyDelete
  8. shida join dah publish shida submit yer :)

    ReplyDelete
  9. shida join dah publish shida submit yer :)

    ReplyDelete
  10. SAYA JOIN JUGAK..

    http://www.aynoranur.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html

    ReplyDelete
  11. - Dunia sebenar Shida

    - admin@duniashida.com

    - http://www.duniashida.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html

    ReplyDelete
  12. SAYA SERTAI :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013_28.html

    ReplyDelete
  13. Ok Eca, Sya dah join :D

    http://syaisya.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. kak, hadiah tu dh jadi utk dua org plak ke?

    ReplyDelete
  16. Salam~ Zam join kan diri :)

    http://zamani84.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html

    ReplyDelete
  17. tak berkesempatan nak join la

    ReplyDelete
  18. baru bsemangat nak join smula slepas tukar domain ke blogspot .. hehe

    http://paanzainudin.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-echadwinkyasha-2013.html

    ReplyDelete
  19. kak bagi link entry yg baru

    ReplyDelete
  20. Joined!

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum, sheila dah join juga..

    ReplyDelete
  22. join ye eca :)

    http://akuayut.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html

    ReplyDelete
  23. Salam..Hai Kak.. Salam perkenalan.Saya dah Join ...

    http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-ecadwinkyasha-2013.html

    ReplyDelete
  24. Yeah! Kak Eca, Arol dah join! Hehehe. :D

    ReplyDelete
  25. boleh join ni... xde trikh tamat kan...

    ReplyDelete
  26. kak nak joinjugak. tarikh tamat dia bila?

    ReplyDelete
  27. haha dah tutup le.. silap baca pulaks.. soriee echa

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*